"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Thursday, August 7, 2014

Giveaway Pertama Trend Malaya.

Assalamualaikum
hye semua :)

jom join contest ! klik banner !  klik banner !



Blog Trend Malaya menyediakan BERITA SENSASI TERKINI dalam dan luar negara khas buat anda :D

Blog ni berlatarkan warna putih dan diselitkan dengan pelbagai warna-warna ceria bagi menambah tarikan pengunjung untuk terjah blog ini.

Widget sebelah kanan blog pun warna warni :D
pink,purple,oren,kuning..semua ada lahh..
dah macam pelangi....cukup ceria ^_^
memang cantikk kannn !
suka !

susunan widget dalam blog pun kemas....
if nak follow twitter or facebook klik je widget di bahagian kiri blog www.trendmalaya.com.
anda akan dibawa terbang masuk terus ke blog and twitter TrendMalaya ^_^

Hazwan dah berblog selama setahun dan blog ini telah memiliki 111 pengikut ^_^
sama nombor rumah Syira la..hehe..

Blog www.trendmalaya.com penuh dengan BERITA SENSASI TERKINI berkisar tentang isu semasa, berita, sukan, dan semua info dri dalam serta luar negara.

Info-info terkini memang selalu orang cari kan ?
so jangan lepaskan peluang untuk terus follow blog www.trendmalaya.com ^_^
pelbagai maklumat terkini dan tips menarik bakal dikongsi dengan anda !

ehem !
berita baik untuk anda !

siapa yang nak tukar domain blog ?
angkat tangannn :D

ahaa ! 
kalau ada yang nak Hazwan setkan domain premium.com sila berhubung dengan beliau di facebook hazwanastro...
RM20 je tauu :D
memang murahhh !.

emel : trendviralmy@gmail.com



jom follow www.trendmalaya.com ! ^_^
keep support !

maaf zahir batin :)



Pemarkahan:
- Entry paling kreatif (30% markah)
- Memenuhi semua syarat (30% markah)
- Pilihan random secara rawak (30% markah)
- Blog berusia setahun (5% markah)
- Join group Team Blogger Power (5% markah)

HADIAH-HADIAH GA ini akan ada 5 pemenang!

TEMPAT PERTAMA: 
Wang TUNAI atau Topup bernilai RM 50 + Iklan di sidebar TrendMalaya sebulan (Bernilai RM 50)

TEMPAT KEDUA: 
Wang TUNAI atau Topup bernilain RM 30 + Iklan di sidebar TrendMalaya sebulan (Bernilai RM 50)

TEMPAT KETIGA & KEEMPAT: 
Wang TUNAI atau Topup bernilai RM 10 setiap seorang + Iklan di sidebar TrendMalaya sebulan (Bernilai RM 50)

TEMPAT KELIMA: 
Iklan di sidebar TrendMalaya sebulan (Bernilai RM 50)


Wang tunai akan diberi melalui akaun MAYBANK sahaja.
 TARIKH TUTUP: 12 SEPTEMBER 2014 tepat jam 11.59 pm (Tarikh Lahir saya)
TARIKH PENGUMUMAN PEMENANG: 25 SEPTEMBER 2014

22 comments:

tiey smilez said...

Good luck sis :)

yang baik Ishak said...

Good luck syira.
Wah GA bagus nie...

diari hati said...

Good luck & all d best.....;-)

deno said...

good luckkk!!!!!

Barniyah Ammara said...

Semoga berjaya~ ^^

mama amir said...

selamat bersegmen...good luck...^_^

aniesa ahmad said...

gud luck syira !!!

Marou Apple Hijau said...

amin amin ada rezeki boleh menang

zamizi jusoh said...

selamat bersegmen.. semoga berjaya

zamizi jusoh said...

selamat bersegmen.. semoga berjaya

ain syafieqa said...

Good luck..

Arol Mubin said...

Menarik hadiahnya! :D Semoga berjaya, Syira! :)

Akif Imtiyaz said...

All The Best Syira

Akif Imtiyaz said...

Good Luck ya ..

Noor Izwani Eliyana said...

Good luck! :)

Ainim Suju said...

selamat bersegmen Syira

Trend Malaya said...

Terima kasih Syira sebab sudi join kami. Jom semua join sekali!

p/s: PV kami sudah mencecah lebih 25,000 sehari. Siapa pemenang memang bertuah dapat iklan free. Hehe.

siti zawiah said...

gud luck sis..

Iola said...

goodluck

Mardiah Diana said...

Semoga berjaya dik Syira..

remaja comot said...

menarik GA ni.. gud luck Syira

Mimi Azirah said...

good luck syira

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah