"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Friday, August 22, 2014

Custom made book by OwnDesignBook.

Assalamualaikum
hye semua !

Siapa suka custom made book ?? :D
Jom design notebook istimewa !
designnya limited edition tau sebab tuan punya buku je ada :D



Pernah dengar nama "OwnDesignBook" milik Norsyuhada Johan?
jom terjah !



Notebook | RM30/RM50 (SS:+RM5) 
-100% Handmade Notebook -

Oke...buku comel warna hijau lumut dan pink ni khas buat Syira..
comel kan :D akak Syuhada yang design kan..
Syira just beritahu nak macam mana je..ehhe..
sian akak..kena ubah itu ini but hasilnya ? akak ni buat kerja pun laju :D
Perfect ^_^



Notebook Syira ni warna temanya ialah hijau lumut dan pink !
pink wajib la ada kann..Syira kot...hehe..
Depan Syira nak macam header blog Syira yang lama..walaupun tak dapat sama...
yang ni pun Syira suka sangat !
and..untuk bahagian belakang Syira letak gambar and puisi Syira.. :)
Dalamnya hanya kepingan kertas kosong warna-warna pastel :)
biru, kuning, hijau, pink...comel ^_^


Tunggu apa lagi ? :D
jom design your own notebook !
boleh buat guestbook oke ..nice !

Whatsapp or Sms : 011.263.41501 -Serious buyer ONLY

Jom like OWNDESIGNBOOK ^_^


16 comments:

Asha Lya said...

Menarik sgt la syira..comel plak tu

MG schmidt said...

cantik!
dalam dia mcm mne syira?
colors pages ke

Oh Fiona said...

wahh~nak order jugak nnti sbab mmg suka kumpul notebook.

Karya Mahirah said...

cantiklah buku tu syira... nk tgk dalam dia...

Nur Farahuda said...

cantik semuanya, hehe =D

Mia Liana said...

cantik ni.. syira..

p/s : Salam. Terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #7. (^_^). Blog ini telah tersenarai di http://www.mialiana.com/2014/08/senarai-url-blog-7.html

siti zawiah said...

cantiknya.. :D

Akif Imtiyaz said...

Cantik dan comel

Akif Imtiyaz said...

INgat2 nak buat satu untuk anak perempuan akak la ..dia suka benda2 camni ..cantikk..

ain syafieqa said...

cantiknye..boleh terjah ni.hehe

ain syafieqa said...

cantiknye..boleh terjah ni.hehe

Iola said...

best gila !!!!

Barniyah Ammara said...

Wah! :D Sangat cantik~

p/s: Tolong pilih banner saya!

Eimma Esmail said...

bestnya ade note book design sndri... hehhe

Eellee Nana said...

Menarik lah. Macam nk order juga :)

Mimi Azirah said...

cantiknya

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah