"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Friday, August 8, 2014

PERHATIAN pemenang Giveaway dan Jejari Runcing!

Assalamualaikum
hye semua :)

Syira dah lama umumkan pemenang Giveaway Ramadhan Raya dan Jejari Runcing Julai.
Siapa tak tuntut hadiah lagi ??

jom semak senarai

mohon tuntut segera ye sebelum tarikh tuntutan berakhir... 12 ogos !
lepas tu dah tak boleh nak tuntut dahhh  :)

## hadiah akan di pos selepas semua pemenang bagi maklumat ye :)
terima kasih ! ^_^

19 comments:

Iola said...

cepat cepat sebelum terlambat :D

Akif Imtiyaz said...

Jom tuntut sebelum tarikh tutup TAMAT

Akif Imtiyaz said...

Kak Lya dah PM Syira dahh aritu ..hehehe

siti zawiah said...

dah tuntut hadiah..hehe..dpt dh..

Barniyah Ammara said...

Oh, komen pun dapat hadiah ya? Mahu komen banyak-banyak jugalah! :D

Nao Mei said...

Akak je tak join....tak dapat lah akak hadiah adik..hihi...tahniah untuk mereka semua

Noura Qifays said...

sape xnk bagi je kt saye..kidding! heheheh

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Sape taknak bagi saya:D

BUNDA a.k.a KN said...

Tahniah untuk mereka yang berjaya...

Zuhaira Nasrin said...

dah bagi dah.hehe ^^

Etuza Ezawarna said...

selamat bersegmen.http://ezawarna-warnakehidupan-etuza.blogspot.com/.

Etuza Ezawarna said...

follow ya

Najihah Syuhada Zulkefli said...

dah tuntut tapi belum sampai

izzeyda said...

Tahniah kepada semua pemenang..

Zara Nurhaidah said...

Tuntut jgn xtuntut..,. heee =D

Zara Nurhaidah said...

Tuntut jgn xtuntut..,. heee =D

Akif Imtiyaz said...

Ada lg yg belum tuntut ke Syira..

sYiRa LoKMaN said...

masih ada yg tak tuntut...hari ni last !

Mimi Azirah said...

akak dh bg kan..tgu smp je..hehehe

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah