"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Tuesday, August 19, 2014

KAD RAYA (16) dari Cikk Mira

Assalamualaikum
hye semua :)

Alhamdulillah...Syira dapat kad raya lagi :D
Kad raya comel ni diberi oleh CikkMira iaitu pemilik blog http://www.cikkmira.com/

Yang ni special sikit :D
Syira dapat kad raya sebab Syira merupakan salah seorang pemenang Segmen Kad Raya by CikkMira ^_^
rezeki kan..
Blog CikkMira pun dah makin cantik tau sekarang..
siap buat servis edit blog lagi :D

Thanks ye syg..nnti bagi lagi...hehe..

jom follow ^_^
maaf zahir batin!

18 comments:

wawaabdhadi said...

Waaa, bestnya dapat kad raya. Wawa dah lama tak dapat kad raya :(

Btw, wawa tag syira tau. Jom join :)

http://wawaabdulhadi.blogspot.com/2014/08/giveaway-saya-nak-poskad-dari-moscow.html

Eimma Esmail said...

cantik betol kad raya tu.....

Asha Lya said...

Brtmbh lgi koleksi syira

Farah Waheda Wahid said...

Alhamdulillah, rezeki, wah banyaknya kad raya Syira dapat...

Karya Mahirah said...

Haha.. syoknya dpt kad... cute pulak tu..

ain syafieqa said...

murah rezeki syira..^^

miss wawa said...

Singgah dari segmen "Senarai URL blog Mia Liana

jemput singgah blog Wawa - KLIK

siti zawiah said...

tahniah .. kad raya tu cantik..

deno said...

Wah banyak kad raya die^^

memmet lenggeng said...

best jugak dapat kad raya..haha, tahun ni dapat 4 keping je..jadilah..hihihi

Izza Sakura said...

Tahniah ye

yang baik Ishak said...

cantik kad raya... comel macam pengirim dan penerima pastinya...

yang baik Ishak said...

makin bertambah koleksi kad raya syira tahun nie yer...

Akif Imtiyaz said...

Tahniah Syira

Akif Imtiyaz said...

Cantik kad raya dia ...

Eellee Nana said...

Thniah syira. Cantik kad raya tu :)

Iola said...

kiut sangat :D

Mimi Azirah said...

comel kad raya dia

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah