"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Saturday, August 16, 2014

Apakah Perasaan Anda Apabila Datang Ke Blog Ini?

Assalamualaikum
hye semua :)

dah 3 tahun 6 bulan Syira berblog :) tapi hujung tahun lepas je baru aktif ..hehee..
Kali ni Syiraa nak survey sedikit..

Jawab dengan jujur tau :D.

Apakah Perasaan Anda Apabila Datang Ke Blog Ini?

1. Suka
2. Benci
3. Ceria
4. Sedih
5. Cemburu
6. Seronok
7. Menyampah
8. Moody
9. Teruja
10. Tiada perasaan


Ada 10 jawapan sahaja di atas. Boleh pilih lebih daripada satu jawapan.

Sila jawab di ruangan komen ya..

URL Blog :
Jawapan :
Ulasan : Jika ada

Maaf zahir batin ^_^

#sebarang nasihat atau kritikan akan diambil dari sudut positif :) terima kasih ~


24 comments:

siti zawiah said...

URL Blog : sitizawiah95.blogspot.com
Jawapan : mestilah suka,seronok dan teruja
Ulasan : sebab blog kak Syira best dan sentiasa ada info yg berguna.. :)

ain syafieqa said...

url: whiteroses2013.blogspot.com
jawapan: suka dan teruja...^^
ulasan: sebab blog ni banyak sebarkan perkara bermanfaat.teruskan usaha dan kak ain pun banyak belajar dari syira..

Pn Sheila said...

URL Blog :http://putributterflypunyablog.blogspot.com/
Jawapan :suka
Ulasan : nice blog :)

Bahrain said...


URL Blog : www.adarain.com
Jawapan : 1) Suka 3)Ceria
Ulasan : sedikit teguran kurangkan widget sidebar seperti banner. Hanya meletakkan widget yang perlu sahaja.. Widget recent post lebih elok yang perkataan sahaja tanpa gambar sebab dapat meringankan lagi blog.

Akif Imtiyaz said...

OK jap lg kak lya join..guna hp ni ssh plak nak ambik link blog huhuhu..

MissNick said...

URL Blog : http://diarymissnick.blogspot.com
Jawapan : Suka, Seronok
Ulasan : Syira banyak menulis sesuatu yang bermanfaat untuk semua...teruskan :)

Etuza Ezawarna said...

RL Blog :http://ezawarna-warnakehidupan-etuza.blogspot.com/
Jawapan: Sangat suka, menarik, ceria dan teruja.
Ulasan: blog yang mesra maya, mudah menerima komen, blog ringan dan mudah capaian..
oyess!

Noura Qifays said...

URLBlog: akukupukupu.blogspot.com
Jawapan: SUKA !
Ulasan: Suka sebab Syira aktif sangat berblogging. Keep blogging okay syira :)

Ana Solehah DI said...

1,3 & 6...mcm2 perasaan ade..all the best!

Norhasniza Khalid said...

www.mamaniza.com
no 1 dan 9

kenapa suka? sebab blog syira santai dan sempoi,,

kenapa teruja? sebab ada je cerita mengenai apa-apa saja, tentang fesyen, giveaqay, segmen.. semua cerita ada kat sini...

gud luck dear

Rafael Andre said...

URL Blog : http://iamrafaelandre.blogspot.com
Jawapan : 10
Ulasan : Baru nak jinak-jinak datang ke blog ini.

Cik Nadyya said...

URL Blog:http://loveneddy.blogspot.com/
Jawapan :teruja + suka
Ulasan : banyak sharing. suka sangatttt. teruja sebab blog ringan. soo xtension la msok blog syira ni :)

Yun Sing said...

URL Blog : http://lifeisgreatwithme.blogspot.com/
Jawapan :
- Ceria kerana pemilihan warna blog yang terang
- Teruja nak baca entri dalam blog
- Tiada perasaan sebab kekadang saya masuk blog orang sekadar touch and go.. (hehee.. at least sumbang pv juga kan?) xD

que nizam said...

URL : www.nizamriadzi.com
jawapan : TERUJA...sebabnya ak ni jarang online kat lappy, slalu kat hp je...n bila usha layout blog kat lappy rupanya lagi lawa wehh...ke ak yg da lama sangat x jengah blog org sebab da subscribe kat feed, baca kat feedly app je...btw...blog ko cantek..kemas....ini menimbulkan satu lagi perasaan CEMBURU..IRI HATI..HASAD DENGKI...ape lagi...muahaha....

Noor Izwani Eliyana said...

URL blog : http://wani-siulatbuku.blogspot.com

Jawapan : Suka,seronok dan teruja

Ulasan : Saya setiap hari pasti singgah blog akak kerana akak sentiasa update dan entri-entri blog akak semuanya bermanfaat. :)

Akif Imtiyaz said...

http://akifimtiyaz3.blogspot.com/
Suka ~ Suka sangat2 datang sini ,Hari2 kalau boleh nak singgah sini sebab dah jatuh suka dengan penulisan tuan Blog ..
Ceria ~ Hati banyak bunga2 la bila singgah sini,ceria jer hati ni ..Pengisian entry yang baik bagus dan terbaik menjadikan Blog Syira Lokman Seria & Menarik ..
Seronok ~ Tiap kali singgah mesti rasa seronok jer dapat baca entry yang Syira kongsikan ..Menarik dan mempunyai pengisian yang baik Teruja ~ Selalu singgah sini sebab TERUJA nak baca entry baru yang Syira tulis .. Setiap kali bukak Blog memang akan singgah sini kerana keterujaan yang luar biasa nak baca entry Syira ...
Tahniah Syira !!! Berjaya buat akak melekat kat Blog Syira Lokman.Happy Blogging Dear ..

Cahaya Ketinggian Kehalusan said...

Url Blog:
http://cahayaketinggiankehalusan.blogspot.com/

Jawapan:

1)Suka:Suka baca entry kak Syira yang best+awesome :)

3)Ceria:Blog kak Syira ceria + kemas.

6)Seronok: Seronok singgah blog kak Syira sebab info2 nya bagus. :)

Eellee Nana said...

URL Blog : http://www.eelleebeauty.com
Jawapan : suka
Ulasan : syira aktig berblog anda banyak info boleh dapat, boleh pelajari :)

Karya Mahirah said...

URL Blog :http://karyamahirah.blogspot.com/
Jawapan : Ceria
Ulasan : Tak ada ulasan sebab memang santailah masuk sini haha..

yang baik Ishak said...

URL Blog : http://yangbaik.blogspot.com
Jawapan : suka dan teruja
Ulasan : Suka kerana banyak maklumat dan peringatan serta teruja kerana tak sabar nak baca sehingga habis setiap catatan dari syira. Bakal Kaunselor kan... :D

Asha Lya said...

Ceria sbb blog syira pinkish memg tampak ceria je bila lya dtg cne.teruja sbb syira mampu hasilkn byk entri.
URL : http://blogashalya.blogspot.com/

Adinda Baizura Mazlan said...

URL Blog : http://cerita-adindabaizuramazlan.blogspot.com/
Jawapan : Ceria, teruja
Ulasan : Blog Syira ni sendiri sudah ceria, dengan template pink yang lebut yang menenangkan pembaca. Belum masuk entry yang berguna lagi.

Iola said...

url : http://iolacaviarofficial.blogspot.com/

ceria dan rasa seronok hee

suka baca entry2..semuanya memberi pengajaran dan ilmu baru bagi saya

Mimi Azirah said...

url blog : http://coratcoretpinkummi.blogspot.com
jawapan : no 1
ulasan : suka blog syira sbb byk info bguna

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah