"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Monday, August 11, 2014

D.I.Y Bunga Tisu.

Assalamualaikum
hye semua !

 :) Syira minat sangat bunga tisu..jom buat sama2 nak ?
jom jadi kreatif :D



Syira suka ! simple tapi cukup cantikk ^_^
boleh buat doorgift tauu..hehe..
selamat mencuba !

25 comments:

Alynn Azman said...

comel..klU akk suke guna plasti..huu .. best kan jd keratif..mcm2 ley buat..huhu

Alynn Azman said...

comel..klU akk suke guna plasti..huu .. best kan jd keratif..mcm2 ley buat..huhu

Oh Fiona said...

Wahh~Cantik :)

Zara Nurhaidah said...

comel sgt ! =D

Normi Nieza said...

cantik..:)

YaNg AyEsHa said...

suka jugak bunga tisu ni..boleh buat bunga telur sendiri..hehe

izzeyda said...

cantik..klu kreatif buat apa pun menjadi dan cantik..

permatabiru said...

klu bosan2 sy suka juga buat bunga nie..

Cik Nadyya said...

suka bunga tisu gak.. tp xreti bt..
nt nak try laa.. hihi

cantekla :)

luqman zakaria said...

nmpk macam mudah jer...guugu

yang baik Ishak said...

cantik ... dah lama tak buat kerja macam ni...

yang baik Ishak said...

dapat buat dengan anak-anak best nie...

miss wawa said...

cantik!! dulu akak wawa buat bunga telur guna tisu jegg.. hihi.. walaupun murah tapi cantikk...

Marou Apple Hijau said...

boleh buat la lepas ni

siti zawiah said...

cantiklah..yg kreatif boleh la buat..Za tak kreatif.. huhu

Noor Izwani Eliyana said...

Cantik! :)

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

masa adik ipar nk kwen, die nak buat bunga ni la..skali mak mertua kata mmbazir je..bek beli bunga plastik..hhehe.tp kalau stkat nk buat hias ats meja, xde la mmbazir kan

Cikgu Norazimah said...

kreatifnyer..CN mmg tak la buat benda2 ni, tak sabar ! hehehe

Akif Imtiyaz said...

Cantiknyerrr..

ros_reeza said...

cantikla :)

Eellee Nana said...

senang sgt nampak, boleh cuba ni

Eimma Esmail said...

nie kalau nak kawen boleh buat bunga sendiri ;)

Asha Lya said...

memang cntik dan jimat..lya pun ada buat masa wed lya ari tu

Iola said...

cantik sanagt :D

Mimi Azirah said...

memg cntik n seng buat

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah