"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Wednesday, July 23, 2014

Beriklan di Blog Syira Lokman.

Assalamualaikum
hye semua!

Siapa nak beriklan di blog Syira Lokman??

Siapa nak beriklan banner atau review produk or perniagaan kat blog ini , murah je :D 
Sila PM https://www.facebook.com/syiralokman5.
bagi yang tiada facebook boleh emailkan di
---> syiralokman21@yahoo.com.my

Sewa tapak iklan (sebulan)
RM 10 
Review blog (entry kekal) + promote di twitter (5 kali dalam bulan pertama) + facebook + lebih 30 group blogger 
RM 10
Review produk/business/servis (entry kekal) + promote di twitter (5 kali dalam bulan pertama) + facebook + lebih 30 group blogger 
RM 30

Apa beza sewa tapak iklan (RM10) ? review blog (RM10) 
dan review produk or perniagaan (RM30)??


SEWA TAPAK IKLAN ---> Awak bagi banner/gambar dan link facebook/instagram/twitter...syira akan letakkan di tapak iklan tersebut selama sebulan..if tak ada org lain nak sewa, syira akan biar je banner/gambar awak lebih dari sebulan.. :)


REVIEW BLOG
 ---> Syira akan cerita tentang background blog,apa yang anda tulis dalam blog..latar belakang penulis blog..bilangan follower..susunan widget kemas ke tak..isi dalam blog menarik ke tak..
oke..sekiranya blog tersebut ada menjalankan perniagaan atau jualan produk, syira akan tulis juga tentang perniagaan/produk yang anda jual tetapi hanya nama je la..tak ada maklumat lengkap tentang harga ke,kelebihan produk ke..tu semua tak ada :) lebih kepada cerita blog..


REVIEW PRODUK/PERNIAGAAN/SERVIS
 ---> syira cerita nama produk/perniagaan.. gambar produk/perniagaan..harga...kat mana nak dapatkan..kebaikan produk..ciri-ciri produk..
dan no phone,fb,insta,tiwtter pun syira masukkan untuk memudahkan pelanggan call..

Selain perkara di atas ..bayaran yang dikenakan boleh dibincang di 
syiralokman21@yahoo.com.my atau facebook [wan.syahirah]:)


KELEBIHAN :

1. Purata pageviews 450-900 setiap hari..rekod tertinggi mencecah 1000.
2. Harga terendah untuk beriklan berbanding blog lain.
3. Blog aktif (update setiap hari).
4.Promote seminggu sekali dalam tempoh dua bulan :)
5. Bonus buat anda ---> selepas tamat 2 bulan..syira akan tetap promote secara BERKALA dalam bulan2 akan datang.
6. Setiap bulan Syira akan kumpulkan link blog/page lain melalui page [syiralokman] utk dipromote dalam blog syira and syira akan masukkan sekali link blog/page anda dalam entry tersebut.


TATATERTIB BERIKLAN DI BLOG :

Banner tidak ada gambar unsur-unsur lucah.
Banner tidak ada gambar alkohol.
Banner tidak ada gambar tembakau.
Banner tidak ada gambar penindasan pada mana-mana pihak.


*kalau tak ada banner untuk diletakkan di tapak iklan bergerak..
just bagi gambar yang menarik dan url blog/facebook/instagram anda :)

syira tak kenakan bayaran yang mahal :)
pulang modal :D

so..apa tunggu lagi ??
Pembayaran melalui acc Maybank dan BSN :)
Pembayaran melalui topup hanya untuk 2 orang terawal yang nak sahaja setiap bulan :)

PM SEGERA ^_^

17 comments:

Akif Imtiyaz said...

TERBAIK la Syira

Akif Imtiyaz said...

Moga2 Syira terus murah rezeki Insyaallah .,.

Asha Lya said...

Pandai syira berbisniss gud luck ya

Noura Qifays said...

Wahh! semoga rezeki syira bertambahh :)

Alynn Azman said...

Wah! best ni ..hehe

Alynn Azman said...

Syira..nanti cek email ea :)

ain syafieqa said...

bagusnya idea syira berbisnes ni. moga murah rezeki selalu..^_^

Norliza Romizi said...

adik akak nak review blog tu rm 10 ek?

Nurfaezah Abdullah said...

alhamdulillah semoga murah rezeki syira :)

btw apesal kat blog archive bar syira ada 1 entry bln aug? ne mseh bln july.

sYiRa LoKMaN said...

DOAKN SYIRA SEMUAA :)

sYiRa LoKMaN said...

@Alynn Azman DAH REPLY DAHH :)

sYiRa LoKMaN said...

@Nurfaezah Abdullah MACEHH..
KAN SYIRA ADA BUAT GIVEAWAY...ENTRY TU STICKY POST BERAKHIR BULAN OGOS..SO AUTOMATIK BLOG ARCHIVE ADA BULAN OGOS :)

sYiRa LoKMaN said...

@Norliza Romizi BOLEH BOLEH.. PM DI FACEBOOK ATAU EMEL JE :)

Azhafizah Md Nor said...

berbaloi pakej ni

ANa Ahmad said...

wahh iklan hehe
nice2

sYiRa LoKMaN said...

pakej ni murah :) syira nak bantu semua :)

alhamdulillah..ni rezeki doa dari kalian juga ni ^_^ tq

Mimi Azirah said...

bagus cri side income cara mcm nih

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah