"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Friday, July 18, 2014

KAD RAYA dah pos !

Assalamualaikum
hye semua :)


Dari sekolah rendah Syira memang selalu bertukar kad raya dengan kawan-kawan and tahun ni buat pertama kalinya bertukar kad raya dengan rakan blogger :D.

Tahun ni Syira tak tempah kad raya...
Syira hanya beli kad "khas" (bukan asalnya kad raya) tetapi Syira olah secara kreatif dan jadikan kad tersebut sebagai kad raya..

Sepatutnya mengikut perancangan asal, kuota kad raya yang akan diberi kepada rakan blogger hanya 20 sahaja..selebihnya untuk kawan-kawan Syira..
tetapi..
atas permintaan dan ketidaksampaian hati untuk mengecewakan kawan2 alam maya yang baik hati ni..

so Syira pos sebanyak 39 kad raya untuk rakan blogger :D
Nampak tak kad hijau pink atas ni ? 
haaa..tu la kad raya khas untuk blogger@rakan alam maya :D
siap dapat kad blogger SyiraLokman tau ^_^

Semua kad raya tu dah bertuan...so kad raya untuk kawan-kawan, Syira guna kad raya yang lain :)
Kalau ikutkan hati banyak lagi kawan-kawan yang Syira nak bagi kad raya, tapi bajet kurang nak beli banyak-banyak and tak sempat nak kumpul  alamat..
semua jauh-jauh dah kann...

lebih 50 kad raya dipos tahun ini ! ^_^

Penat jugalah nak potong,gunting,tampal,tulis,cari idea,masukkan dalam sampul,tampal setem pula..
..jenuhhh !
tapi sambil-sambil buat tu sempat juga online...update blog...hehee...

Siapa yang dapat kad raya dari Syira tahun ni..semua dapat kad blogger Syira Lokman sekali tau :D
sorry kalau kad tak cantik, tulisan buruk...yele..lebih 50 kad raya disiapkan dalam masa 1 hari..
sian Syira...demi anda tauuuu :P

Siapa yang tak dapat kad raya tahun ni..maaf ye..tak cukup bajet nak beli banyak-banyak...
jangan la lepas ni merajuk tak nak baca blog Syira Lokman dah :(
Jangan la menangis guling-guling macam cerita hindustan :(

InsyaAllah kalau ada rezeki ,panjang umur..next year Syira beli/tempah lebih banyak kad raya tau tau tauu..hehe.. ^_^

so..untuk penerima kad raya istimewa dari Syira kali ni..
tunggu posmen datangg rumah tauu !
jangan ngorat posmen tu...hari-hari posmen datang tanya je
"kad raya dari SyiraLokman mana?? kad raya mana?? mana mana ?? "
selagi tak dapat..tanya je..biar posmen tu pening...hahaa..


Semalam dengan selamatnya dah pos semua kad raya ni..harap-harap selamat sampai juga kepada pemiliknya :)
Siapa rasa baik hati nak bagi Syira kad raya tu...dialu-alukan :D Hehe..
bajet retis kannnnn :P
tapi tpe ...mengeratkan ikatan sesama kita..ecece ^_^

PM di facebook [syiralokman] atau emel syiralokman21@yahoo.com.my :)

Selamat menunggu kad raya istimewa anda ! ^_^ 
nanti dah dapat kad raya...jangan lupa bgtau tau ! sebab Syira kalau tak sampai memang risau benoo..
maaf salah silap :)

16 comments:

Zushazrina Zulkifli said...

alaaaaaaaaaaaaa nak jugak kad raya.. :'( syiraaaaa.

Akif Imtiyaz said...

OK NOTED..Yeyyy tak sabar tunggukad raya syira nie ..

Akif Imtiyaz said...

Harap2 semua nya selamat sampai ke destinasi la ya Syira ..

Asha Lya said...

Byknya kad raya utk lya tak da ekk hhee..comel la kad2 syir

Ahmad Zu Mal Md Rayi said...

Banyaknya kad raya Syira pos ^_^

Nora Karim said...

Bagus juga buat style tradisional gini... org dah jarang hantar kad raya...

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

xsbr nk tgu

Fatin Razali said...

kad raya untuk fatin xada ke kak syira ,huhu

Anizz Annisa said...

xsabar nak dapat kad yg cantik tu.. :)

ANa Ahmad said...

tak sabar nak tunggu ni kad raya syira hehe

ANa Ahmad said...

bila lah boleh balik umah ni huhu

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Wow ... Byk nyer ...

ain syafieqa said...

teringin juga nak memberi kad raya ni.hehe

ain syafieqa said...

teringin juga nak memberi kad raya ni.hehe

Azhafizah Md Nor said...

banyak tu..harap semua sampai dengan selamat

Mimi Azirah said...

byknye kad

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah