"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Friday, July 11, 2014

REJUVY membakar kalori dan membuang toksin dalam badan !

Assalamualaikum
hye semua :)


Proses penyingkiran toksin bermula daripada bahan buangan
 sel masuk ke dalam darah semula sebelum keluar terus
dari badan melalui organ detoks seperti ginjal, sistem penghadaman termasuk
 hati,kulit dan paru-paru.

Rejuvy mampu membantu anda untuk membakar kalori disamping membuang toksin dalam badan :D


Tidak menjaga kesihatan hati dapat meningkatkan risiko obesiti, penyakit jantung, asthma yang kronik, sakit kepala, masalah pencernaan, alergi dan lain-lain penyakit.

"Hati memiliki banyak fungsi penting yang menjaga seseorang tetap sihat. 
Hati akan menyingkirkan bahan berbahaya dari aliran darah dan membantu mencerna makanan,"
- ahli pemakanan Hermeet Suri, Ontario.

Formula Rejuvy Detoxing Made Easy dicipta untuk memberi 
kebaikan dan memelihara fungsi hati iaitu antara organ dalaman yang penting untuk detoksifikasi (mengeluarkan racun) dari tubuh anda.

Apa yang membuatkan Rejuvy berbeza daripada produk-produk lain? 


Rejuvy menyuburkan organ-organ penting seperti hati, buah pinggang, kolon dan juga kulit.

Rejuvy bebas daripada perangsang julap dan tidak menyebabkan cirit-birit dan boleh disimpan untuk kegunaan jangka panjang.

Rejuvy dirumus untuk mengawal selera makan dan membuat anda berasa kenyang lebih lama.



REJUVY selamat dan halal.
Diformulasikan oleh ahli Farmasi. 
Mempunyai kelulusan KKM dan dikelaskan dibawah Akta Pemakanan.


Bagaimana Rejuvy dapat membantu kita kekal bertenaga?

L-CARNITINE

• L-carnitine adalah asid amino yang membantu badan kita membakar lemak.
dan menukarkan lemak dan kalori kepada tenaga.
• Pengambilan L-carnitine mampu menurunkan berat badan.
• Kajian menunjukkan carnitine mampu menurunkan ketumpatan lemak dalam badan,
meningkatkan ketumpatan otot dan
mengurangkan rasa letih yang akan menyebabkan penurunan berat badan.

GRAPE SEED EXTRACT
• ekstrak biji anggur merupakan antara antioksida yang paling kuat.
• mampu meneutralkan radikal bebas yang merosakkan sel badan.
• jadi badan kita tak mudah rasa letih.




Ramai yang dah akui keberkesanan REJUVY ni :D


Bagaimanakah cara pengambilan REJUVY?

Ambil satu sachet REJUVY (pagi sebelum sarapan atau malam sebelum tidur) atau dua sachet pada waktu berkenaan.
Minum air banyak-banyak ok.

Detox 2 sachets = 7 hari
Detox 1 sachets = 14 hari

Kalau memilih nak amalkan sekotak sebulan anda boleh selangkan ikut keselesaan.
2/3 hari satu sachets. 

Siapa yang tak boleh consume REJUVY ?

Pregnant women dan kids below 12 year old. 
Pesakit yang telah totally buang hempedu (bile).
Pesakit dengan masalah buang pinggang especially those on dialysis.
Pesakit G6PD.

Apa tunggu lagi ? Harga pun berpatutan ! ^_^

 Jom dapatkan REJUVY :D
ARTIKEL "REJUVY" DALAM UTUSAN MALAYSIA

Bulan Ramadhan ni ada offer tau :D
cepat pergi beliiiiii !


senarai dealer dan agents : [list for dealers and agents rejuvy]
hotline: 0134662020
Facebook : [syeikhatief]

"Rejuvy Detoxing Made Easy"


10 comments:

Norhasniza Khalid said...

Nampak hebat produk Ni........

Eellee Nana said...

Hebat. Boleh singkirkan toksin

ANa Ahmad said...

review yang menarik :)

aniesa ahmad said...

boleh promote produk ni dekat org lain ,nampak macam best je

Akif Imtiyaz said...

Produk ni nampak HEBAT jer ... Boleh la sama2 mencuba untuk kesihatan ..review ynag bagus dari Syira ..

Mimi Azirah said...

naapak bagus produk nih

Mimi Azirah said...

tahniah syira
http://coratcoretpinkummi.blogspot.com/2014/07/peserta-bertuah-untuk-segmen-24-jam.html?m=1

Maria Firdz said...

Wah.. Nmpk dh femea juga di fb..

Azhafizah Md Nor said...

best produk yang boleh singkirkan lelemak n toksin ni

Liza Licha said...

wahh.. suka ny kalau dpt try produk2 mcm ni

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah