"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Friday, July 25, 2014

KAD RAYA (8) # Zaza Iman

Assalamualaikum
hye semua :)


Kad raya dah sampai !!
Kad raya ke 8 dari Kak Zaza :)
terima kasih Kak Zaza.. ^_^
Kak Zaza merupakan pemilik blog http://www.zazazehra.com/

kalau nak tahu syira tempah kad blogger Syira tu dari Kak Zaza la ^_^
baca sini -----> [KLIK]

best tau tempah kad dari kak zaza...buli je akak ni...
nak itu nak ini..ubah itu ubah ini..cakap je..
hehehe..

nampak tak atas tu ?
comel kan kad raya dari kak zaza..
siap dapat kad blogger dan juga bookmark special tuu ^_^

best !
terima kasih akak ! ^_^
maaf zahir batin ^_^



13 comments:

Cik Nadyya said...

kad raya ke 8? peh banyaknyaa.. bestt tuu =)

ain syafieqa said...

alhamdulillah

Farid Laham said...

wah bykye dpt hehe

Kisah Si Dairy said...

banyak kad raya tu...buat koleksi...

Khai♥Rin : anies said...

p/s
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI. AMPUN DAN MAAF ANDAI ADA TERKASAR BAHASA SEPANJANG PERKENALAN DAN PERSAHABATAN KITA MESKIPUN DI ALAM MAYA SAHAJA...

Ann Ishak said...

yup nampak comel sangat kad raya tu :)

selamat hari raya shira
maaf zahir dan batin

Akif Imtiyaz said...

Wah wah wah ..semakin bertmabah2 kad raya Syira ..Tahniah Syira ..

Akif Imtiyaz said...

Nanti dapat la gantung kat umah masa ari raya .

Norliza Romizi said...

ni yg rasa nak tempah bantal ni..

ANa Ahmad said...

wahhh banyaknye kad hehe
AA pun ada dapat sampul surat tapi tak tahu sapa bagi hehe

Zuhaira Nasrin said...

banyak betul koleksi kad raya syira.hehe

Azhafizah Md Nor said...

cantik kad raya zaza..fiza pun dah dapat

Mimi Azirah said...

wah beat dpt kaf raya ngn bookmark n name card

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah