"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Thursday, July 31, 2014

Mix and Match Gaya Anda.

Assalamualaikum
hye semua :)


Semua orang sukakan warna.. 
Warna menyerlahkan lagi penampilan disamping menaikkan emosi serta aura ceria di hari anda :D
Jom ketahui beberapa kombinasi warna dan gaya menarik yang boleh anda sesuaikan dengan imej anda ^_^








Jom kreatif dengan pemilihan warna !
Yang penting..yakin dan jadi diri sendiri :)
 biar cantik jangan over ^_^


19 comments:

yang baik Ishak said...

mix n match kalau kena dengan gaya dan warna tu sedap mata memandang... kalau sebaliknya mak oi sakitnya mata...

izzeyda said...

Mix dan match tak boleh pakai terlalu banyak warna..nanti pelik plak jadinya..

Amy J said...

betul. asalkan sedap mata memandang. nak cuba lain dari yang lain boleh, tapi jangan sampai melampau pula

Karya Mahirah said...

cantiklah mix and match tu... tp kena tengok gaya macam mana pulak hehe..

Zuhaira Nasrin said...

blocking colour,cantik kalau kena gayanya ^^

Zuhaira Nasrin said...

blocking colour,cantik kalau kena gayanya ^^

Eellee Nana said...

suka mix and match
nampak kelainan dlm berfashion
and also dpt puaskan hati sendiri :)

Aadhirah Farhana said...

Cantiknya >.< nak cubalah nanti !!

sHaRiNa eLyaNa said...

assalam
selamat hari raya dari www.opzzpinky.my

tgk warna juga lah tkut nnt pakai jadi mat kilau pula sakit mata org tgk haha

ANa Ahmad said...

huhu warna AA main hadam pakai ja hehe...

tak tahu warna apa yg esuai kalau pakai pakaian ni hehe

Liza Licha said...

licha suka mix and match design. not really into the same color palette

Nur Farahuda said...

huda lebih suka pastel colour dan akan try mix and match dengan warna - warna yang sesuai dengan colour pink (pink mesti ada,hehe) =D.
Selamat hari raya syira =D

Iola said...

kena konfiden apa apa pun hee :D

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Cantik2 nye fashion kat atas.
Geram saya tengok.
Bestnye kalau dapat grab 1.

ain syafieqa said...

suka pakai yang selesa..baru la confident..

Akif Imtiyaz said...

Cantiknyerrr

Akif Imtiyaz said...

Biar cantik tapi jgn over sudahh laa..

Mimi Azirah said...

suke kaler blocking

Azhafizah Md Nor said...

warna warna ceria..

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah