"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Thursday, July 24, 2014

KAD RAYA (6) # Dayang Deno

Assalamualaikum
hye semua :)


Kad raya yang ke6 kali ini dari Dayang Deno pemilik blog http://www.dayangdeno.com/
..comel kan doodle tu !
 pink lagi..memang la Syira suka :D

Dayang Deno merupakan freelance designer tau :D if berminat boleh je PM di facebook https://www.facebook.com/BlogDayangdeno


bestnya dapat kad raya ni..simpan alamat tau !
nanti bagi lagi..hahaha..

TERIMA KASIH ^_^

Maaf zahir batin :)

14 comments:

Mime MF said...

kad raya deno comel sgt! ^_^

RDZ Z said...

Comelnya kad raya dia...

Zuhaira Nasrin said...

kad raya kak deno memang comel ^_^

Kisah Si Dairy said...

baru jugak dapat kad dari deno..comel

Myra Jay said...

Memang comelll ;)

ANa Ahmad said...

tahniah syira :)

^^eKaTiKaH^^ said...

comel kad tu. hehe

Azlan Strider said...

fuh...lawa gak design kad raya dia nie..hehehhee

Regards,
-Strider-

Cik Itah@RRP said...

salam. wahhh bestnya dapat kad raya ^^ tahniah ya

ain syafieqa said...

comelnye..^_^

Akif Imtiyaz said...

Alhamdulillah lagi lagi lagi kad raya ..

Akif Imtiyaz said...

Tahniah Ya Syira

Azhafizah Md Nor said...

comel doodle deno buat :)

Mimi Azirah said...

comel je kad dia

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah