"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Sunday, July 13, 2014

Sarung Lengan dan Aksesori Eksklusif dari Koleksi Salmy

Assalamualaikum
hye semua !!

Nak raya ni..semua sibuk mencari baju raya,tudung..kasut lah...
ada sesuatu yang anda mungkin lupa :D

Buatmu muslimah, tak lengkap hari anda tanpa sarung lengan dan aksesori untuk menutup aurat sekaligus menyerlahkan lagi penampilan :D
Kali ini ,entry khas buat anda..

Adakah anda sedang mencari2 Sarung Lengan untuk dipadankan dengan busana anda ?
Adakah anda nakkan Sarung Lengan berkualiti dengan pelbagai warna ceria?

Jika YA !
Jom dapatan Koleksi Salmy ..
..ini bukan sarung lengan biasa
 tetapi 
SARUNG LENGAN dan AKSESORI EKSKLUSIF dari Koleksi Salmy !

Semuanya HANDMADE ^_^


Semua kriteria yg dicari ada di Koleksi Salmy.
Sekiranya dipasaran hanya ada sarung lengan yang terhad warnanya dan design yang tidak menarik..jauh sekali dengan sarung lengan dari Koleksi Salmy .


Produk Sarung Lengan Eksklusif !

◆ Daripada fabrik lycra berkualiti dari Korea, selesa & tidak panas
◆ Daripada fabrik baldu & glitter (Design Humaira & Raudhah)
◆ Jahitan cantik & kemas seperti di butik
◆ Jahitan getah yang selesa & tidak ketat
◆ Tidak luntur
◆ Tersedia dalam pelbagai warna yang menarik
◆ Sarung Lengan kami terdapat 3 saiz, .S, M ,L



cantik cantik kan ? setiap sarung lengan dihiasi dengan indah !
syira suka sarung lengan eksklusif ni..cantik dan unik ! :D
Rasa nak borong je semua ! comel ^_^



Sarung lengan Koleksi Salmy telah menjadi pilihan ribuan wanita di luar sana !
warna yang menarik dan design yang pelbagai menarik minat wanita muslimah untuk memilikinya :D


Koleksi Salmy turut menjual pelbagai aksesori dengan rekaan yang istimewa dan warna yang ceria !
Apa yang menambahkan lagi nilai eksklusif aksesori ini ialah..semuanya dibuat sendiri :D
100 % HANDMADE !




Pelbagai jenis aksesori yang boleh anda miliki, bermula dari rantai, subang, gelang, kerongsang dan bermacam lagi.
Anda hanya perlu pilih rekaan mana yang anda inginkan :D



Direka khas mengikut pilihan anda serta menggunakan batuan istimewa..seperti manik , bunga plastik, kristal swarovski dan jed.
Harga ditetapkan mengikut design !



Set rantai,kerongsang dan subang ni diperbuat dari "jed" tau !
memang cantik!
Kalau nak beli untuk dihadiahkan buat teman-teman pun boleh !


Telekung kanak-kanak turut dijual di Koleksi Salmy. Kain sejuk dan lembut ini ternyata memberi keselesaan.
Pasti anak anda terpesona dengan warna-warna ceria yang diperkenalkan ^_^
pilih je nak yang mana.
Lepas ni lebih rajin anak-anak nak solat sebab teruja nak pakai telekung yang comel ni :D


Tidak perlu risau untuk membeli secara online kerana Koleksi Salmy didaftarkan di bawah nama Salmy Brooch Company (no.lesen : 531938)

Koleksi Salmy menyediakan rekaan yang EKSKLUSIF & ISTIMEWA !
Hanya SATU DESIGN SAHAJA setiap kali keluaran...
Siapa Cepat Dia Dapat !

Whatsapp / SMS :012-8477511 (SALMY)


Jom bergaya dengan sarung lengan dan aksesori handmade dari Koleksi Salmy.
Ia sesuai digayakan di mana-mana sahaja di samping dapat menutup aurat dengan sempurna !

Ayu di mata, indah di tangan ^_^

15 comments:

Akif Imtiyaz said...

Semuanya cantik2

Akif Imtiyaz said...

Jom dapatkan segera sebelum stok habisss

Nur Inani said...

cantiknyaa :) boleh terjah ni :)

Nadia Johari said...

cantik

ANa Ahmad said...

subahanallah...
cantik nye ..
suka tengok yang colour hitam tu hehe

Aadhirah Farhana said...

Ya Allah, cantiknya :)

Normi Nieza said...

cantik..:)

QasehnyaRania said...

cntik cntik semuanya..
rambang biji mata nengok ni. hihi

ika zulkefli said...

cantikk. :)

Azi said...

cantik dan unik

nana liena said...

comel yg ada ribbon..

Azhafizah Md Nor said...

cantik sangat..boleh terjah ni nak cuci mata dulu :)

Mimi Azirah said...

meeg cntuk cntik...nti nak terjah

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

Cantik handsocks tuuu.. kyaaa nak beli nak beli!

Hasnieda Mohamad said...

Saya suka la handsocks tuu...

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah