"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Saturday, July 12, 2014

Segmen Raya 2014 Bubblynotes: Dengan Ingatan Tulus Ikhlas.

Assalamualaikum
hye semua :)

http://www.bubblynotes.com/2014/07/segmen-raya-2014-bubblynotes-dengan.html
Segmen Raya 2014 Bubblynotes: Dengan Ingatan Tulus Ikhlas ini dibawakan khas untuk uolss bersempena dengan Syawal yang bakal menjelma beberapa minggu jer lagi ni. ^_^... Dalam masa yang sama kira2 macam Blog E-Card dari Bubblynotes.Com kepada uolss jugaklah... Tak dapat or tak sempat nak hantar Kad Raya pakai pos, pakai Blog E-Card pun boleh juga ye tak??? Janji ucapan sampai... Sebab kalau nak diikut2kan iolss nak ajer hantar Kad Raya pada semua readers Bubblynotes yang selama ini sudi datang menjenguk dan membaca entri2 Bubblynotes.Com selama ini... Dalam masa yang sama segmen ini bertujuan nak rapatkan lagi silaturahim sesama weolss semua, follow memfollow serta blogwalking. Semua blogger tak kira baru atau lama, famous atau tak, retis atau tak, glam atau tak adalah dijemput untuk memeriahkan segmen ini. 10 pemenang akan dipilih oleh Pakcik Random.Org dan kesemua pemenang yang terpilih akan disenaraikan di dalam Bloglist Segmen Bubblynotes.Com bagi menggantikan Bloglist Segmen yang terdahulu. 

"Tarikh Segmen: 12/7/2014 sehingga 19/7/2014"

Hanya 4 Langkah Mudah Diperlukan:
1. FOLLOW blog Bubblynotes.Com dan ADD TO CIRCLE G+ Farah Waheda Wahid
2. Buat entri bertajuk Segmen Raya 2014 Bubblynotes: Dengan Ingatan Tulus Ikhlas... 
3. Copy coding yang telah disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry. Untuk copy coding di bawah, sila HIGHLIGHT/KLIK semua coding dan tekan CTRL + C secara serentak.
Credit to MiaLiana.Com
4. Tinggalkan URL entry uolss ke dalam ruangan komen entri ini. 

PEMILIHAN PEMENANG:
1. 10 blog akan dipilih melalui Random.Org. 
2. Pemenang akan diumumkan pada 23/7/2014 yang mana kemudiannya akan dimasukkan terus ke dalam senarai bloglist pemenang segmen. 

19 comments:

ANa Ahmad said...

gud luck syira :)

Akif Imtiyaz said...

Selamat bersegmen Syira

ejulz said...

Gudluck.. :)

Jemput Join "Segar bersama Fresh Care dan Safe Care Giveaway by EJulz" jika belum join.. tQ ^_^

Zuhaira Nasrin said...

selamat bersegmen syira ^^
jemput baca entry baru http://eyranasrin.blogspot.com/2014/07/review-qlia-shop.html

Jia Rizaira said...

Selamat bersegmen syira..

Azlealee Bashir said...

good luck..

Nadia Johari said...

good luck syira

Maria Firdz said...

Dah join juga... Good luck syira..

Akif Imtiyaz said...

Good Luck Syira ..Moga2 dapat la ya ..hehehe

QasehnyaRania said...

good luck syira

Farah Waheda Wahid said...

terima kasih kerana sudi join dan support, jangan lupa semak senarai peserta di sini yer...

http://www.bubblynotes.com/2014/07/segmen-raya-2014-bubblynotes-dengan.html

Kisah Si Dairy said...

blogwalking dari segmen yang sama
http://www.kisahsidairy.com/2014/07/segmen-raya-2014-bubblynotes-dengan.html
selamat bersegmen...

Syahidah Fadilah said...

Good luck untuk GA ni. Salam Ramadhan. Sy pun join segmen sama. Jemput singgah yer :)
http://www.syahidahfadilah.com/2014/07/segmen-raya-2014-bubblynotes-dengan.html

ros_reeza said...

Singgah sini dari segmen yang sama..
http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/07/segmen-raya-2014-bubblynotes-dengan.html

Mimi Azirah said...

good luck

AyuInsYiraH said...

salam...ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa singgah la ke blog ayu ye... tq

http://www.ayuinsyirah.my/2014/07/segmen-raya-2014-bubblynotes-dengan.html

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

salam..singgah dr sgmen yg sma
http://mummysupplementshop.blogspot.com/2014/07/segmen-raya-2014-bubblynotes-dengan.html

MissNick said...

Salam singgah jalan jalan ke blog Syira...datang dari segmen yang sama :)

http://diarymissnick.blogspot.com/2014/07/segmen-raya-2014-bubblynotes-dengan.html

fadhil eda said...

singgah dari segmen yang sama

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/07/segmen-raya-2014-bubblynotes-dengan.html

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah