"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Saturday, July 19, 2014

Blog Review # Badariah

Assalamualaikum
hye semua !
My Photo
merupakan blog milik Badariah.

Badariah memilih warna merah jambu untuk dijadikan warna background blog.
warna kegemaran ramai gadis ni..hehe..
saat meneroka dengan lebih mendalam tentang blog ini..
Syira tertarik dengan kelopak bunga mawar yang luruh.
Terasa sweet jee...
Siap ada kata-kata laluan selamat datang tuu..love love..comel !

Badariah mula berblog sejak bulan Januari lalu dan ternyata blog ini masih baru :)
memiliki 150 pengikut  setia di laman blog telah menaikkan lagi semangat badariah untuk lebih maju dalam dunia blog ^_^

kalau nak tahu, Badariah memiliki dua blog tau :D ..
yang pertama tadi personal blog ..Badariah banyak menulis tentang kisah hidup beliau, zaman tengah belajar ni dan pada masa yang sama ada juga entry berkaitan giveaway..
manakala blog kedua dibuat khas untuk giveaway sahaja.
Blog ini menggunakan latar belakang berwarna pink,kuning dan biru yang memberikan aura ceria kepada rupa keseluruhan blog .
Blog ini masih baru yang beroperasi sejak jun lalu.
Dilihat secara keseluruhannya, blog ini amat simple.
and yang pasti, dibuat khas sebagai "blog giveaway"

Bagi yang suka join giveway tu memang tak boleh terlepas untuk terus follow blog ini.
Kalau ada giveaway baru..pasti anda takkan terlepas !
Seronok join giveaway..support blogger and menang hadiah hebat !
^_^


Jom sokong blogger - Badariah !
follow ------>


dan 


##Siapa nak Syira review..pm di facebook [syiralokman] atau emel syiralokman21@yahoo.com.my

17 comments:

ahsfantasy24 said...

Pinky macam syira :D

ANa Ahmad said...

comel nye tuan kedaung ni :D

Iola said...

comel :D

Iola said...

comel :D

Noura Qifays said...

wahh! nk kne review jgkk...hiksss!

Scha Nazri said...

Nak review akak jugak. hehehe

Akif Imtiyaz said...

TERBAIK ..

Akif Imtiyaz said...

InsyaAlalh ada masa Kak Lya terjah sana ..

ain syafieqa said...

mau dtg terjah..hehe

Azhafizah Md Nor said...

ok terjah jap lagi

Mimi Azirah said...

ok nak terjah...

izzeyda said...

Nak terjah jugak nanti..

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

Comel blogger badariah.. hehehehe

Norhasniza Khalid said...

mama terjah... zassss

fatihah fazlin said...

hai syira.. nik singgah bw sini.. sambil baca entry lama :)

Zayani Zulkiffli said...

Bestnye. Blog ni pun memang cantik :D

http://nurulzayani.blogspot.com/

Nurizan Ahmad said...

Support blogger Malaysia..hihi

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah