"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Tuesday, July 1, 2014

Top 10 Jejari Runcing Jun.

Assalamualaikum
hye semua !

Siapakah blogger yang menjadi top 10 Jejari Runcing Blog Syira Lokman??
---
jeng--
jeng---
jeng----
---- 



Tahniah semua  !!

Terima kasih banyak buat semua yang rajin singgah dan komen.
Thanks jugak untuk silent readers.
Terima kasih buat semua yang sudi intai2 blog Syira ni :)

Yang belum tersenarai, lepas ni kena lah rajin singgah dan komen ye. 

Syira dah lama tak blogwalking..kadang2 singgah mana yang sempat je..
maaf ye..syira akan cari masa untuk balas kunjungan anda semula :)

Jom blogwalking ^_^

3 yang teratas..(yang link warna hijau) sila PM di [facebook]

Nama :
Alamat :
No telefon :

yang tak dapat hadiah tu maaf ye..kurang bajet :P

Hadiah akan di pos selepas raya ye :)
Maaf atas kelewatan ..


10 comments:

Akif Imtiyaz said...

Alhamdulillah ..Tahniah semua yang berjaya ..Ok Syira nnt Kak Lya PM ..
Tq ya Syira,..

aniesa ahmad said...

Tahniah untuk semua yang berjaya :)

Cik Kyra said...

Wah.. bestnya.. kalau mcmni kene slalu berblogwalking cik syira ni.. :) hihi.. jom follow saya..

Eellee Nana said...

tahniah utk yang berjaya, alhamdulillah :)

ANa Ahmad said...

tahniah yang bertuah :)
banyak ilmu yang bermanfaat di dalam blog syira ni ;)

Azhafizah Md Nor said...

sorry syira baru ada masa nak terjah..alhamdulillah..terima kasih..nanti fiza pm ye

Cik Deeba said...

tahniah untuk yang berjaya :)

Zuhaira Nasrin said...

Tahniah semua :D

Join GA ni,hadiah menarik!
http://eyranasrin.blogspot.com/2014/06/big-big-june-birthday-giveaway-by-rara.html?m=1

husna zahidi said...

tahniah buat semua..:)

Iola said...

wah..tak sangka pula terpilih. tak perasan sebenarnya...terima kasih :)

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah