"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Sunday, July 6, 2014

Setulus Qalbu Collection Khas buat Muslimah.

Assalamualaikum
hye semua !



Anda sedang mencari pakaian muslimah dan pelbagai rekaan tudung yang menarik?
Ingin kelihatan cantik namun masih menutup aurat ?
Setulus Qalbu Collection ada jawapannya :)
RM50 TERMASUK POSTAGE
Setulus Qalbu Collection menyediakan rekaan khas buat muslimah yang ingin tampil anggun dengan jubah yang elegant dan tudung labuh yang manis dipakai :)


Kini muslimah makin bijak bergaya...semua ingin kelihatan menawan terutamanya di Hari Lebaran yang bakal menjelang tiba :D
Buat peminat butik online, kali ini Syira ingin mengajak anda untuk shopping di 
SETULUS QALBU COLLECTION


SETULUS QALBU COLLECTION menyediakan pelbagai jenis tudung beraneka corak dan pakaian muslimah dengn rekaan terkini serta eksklusif.

Pelbagai produk KHAS BUATMU MUSLIMAH yang boleh anda dapati seperti tudung labuh, purdah, jubah, abaya, handsocks jejari, sweet handsocks roses, telekung, stokin, kot muslimah dan banyak lagi :D

RM100.00 INCLUDED POSTAGE
Setulus Qalbu Collection merupakan butik online yang menjual pakaian muslimah dah tudung labuh dengan pelbagai warna ceria dan menarik !

Ciri-ciri pakaian yang dijual memenuhi keperluan dan gaya muslimah ketika ini.


Tambah menarik, tudung yang dijual juga ada pelbagai saiz iaitu dari
bidang 50,55 dan 60 dengan harga RM25 sahaja !
warna boleh pilih tauu :D
RM100.00 INCLUDED POSTAGE
Setiap kali membuka laman Setulus Qalbu Collection, pasti anda akan rambang mata dengan pelbagai corak menarik dan warna-warna yang ceria ! :D
Syira pun teruja ! macam-macam rekaan dan warna-warnanya amat cantik! ^_^
rasa nak borong je semua !



Buat yang suka kelihatan menawan dan manis bak puteri , di Setulus Qalbu Collection anda boleh mendapatkan pelbagai rekaan jubah yang terkini dengan warna-warna ceria !

AVAILABLE FOR BREASTFEEDING


Rekaan pakaian di butik Setulus Qalbu Collection ini menggunakan pelbagai jenis kain yang sesuai dengan cuaca di Malaysia serta berkualiti seperti chiffon, satin, cotton dan lycra. 
Kain yang lembut,beralun dan tidak panas menjadi keutamaan dalam setiap pakaian yang dijual.

Bukan hanya menyediakan pakaian wanita dewasa, di Setulus Qalbu Collection anda juga boleh memiliki pakaian kanak-kanak yang ceria dan comel ! ^_^

Tudung Comel Mawaddah 

Tudung Baby (6bln-2 tahun) : RM 19.00
Tudung Kanak2 (2 -7 tahun) : RM 24.00



Dress kanak-kanak ini juga didatangkan khas dengan rekaan eksklusif pelbagai warna :D
Pasti anak-anak anda suka ^_^ pilih je nak warna apa !



Bagi wanita yang ingin bergaya ranggi,
anda boleh dapatkan kot labuh muslimah dengan harga RM50 :D



Bukan itu sahaja, Setulus Qalbu Collection turut menjual telekung bercorak yang sangat cantik !



Lengan juga merupakan aurat bagi kaum wanita..jom semua !
kita borong sarung lengan yang cantik ni !
macam-macam warna ada dan boleh disesuaikan dengan semua baju anda ^_^
pilih je yang mana berkenan di hati !
sarung lengan untuk pengantin pun ada tauu :D
jom cuci mata di Setulus Qalbu Collection



Niqab turut dijual dengan pelbagai rekaan mengikut pilihan anda !
dan buat sesiapa yang berminat dengan AL QURAN terjemahan, cepat-cepat
PM Setulus Qalbu Collection..siap ade free gift tau kalau beli Al Quran ni :D


Pasti anda tertanya-tanya tentang harga yang ditawarkan?
Jangan bimbang tentang harga !
Semuanya memang berbaloi ! ^_^

Apa tunggu lagi?
jom shopping di  Setulus Qalbu Collection ! raya pun nak dekat ni..hehe..

 Setulus Qalbu Collection juga merupakan wakil jualan bidadari enterprise tau ! :D

Pembayaran boleh dibuat melalui akaun Maybank & Bank Islam.

Selamat bershopping!!! ^_^

014-8687033 ( SMS, WHATSAPP, WECHAT )
Email : nur93_ leha@yahoo.com

ehem ! pemilik Setulus Qalbu Collection ni pun seorang blogger tau :D
Blog beliau banyak berfokus kepada hal keagamaan dan resepi !
jom follow http://setulusqalbu.blogspot.com/ :)


10 comments:

Akif Imtiyaz said...

Semua cantik2

Ayu Zan said...

raya ni nak pakai jubah la..

ANa Ahmad said...

cantik baju2 dia :)

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

ya Allah!!! cantiknyaaaa.. haishh ni tak boleh jadi ni... semalam baru je beli baju, karang ada yang ena grab satu kat sini.. huaaaaaaaaa

Iola said...

cantik :D

Mimi Azirah said...

subhanallah cantik...memg akak terjah..memg tgh nk cri jubah

Azhafizah Md Nor said...

Thanks share..bolehlah jengah tengok kot ade yang berkenan :)

Eellee Nana said...

Cantiknya. Boleh singgah nanti

Nadya Bubble said...

Seronoknya kalau dapat semua ni! Hehehe.

jaymiee said...

bestnya....selamat berniaga..

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah