"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Sunday, July 20, 2014

KAD RAYA (3) dari # Azwar

Assalamualaikum
hye semua :)

Yeayy ! Syira dapat kad raya lagi..


Kad raya yang ketiga ini dari si comel Azwar Syuhada pemilik blog pastel 

Manis je kad ni..semanis orangnya..ehhee..
Kad raya Azwar ni Kak Fiza yang design dan dicetak oleh Kak Shida ! :D
Nice kannn..

semua blogger ni..hehe

terima kasih Azwar Syuhada sebab sudi bagi kad raya :D
Next year bagi lagi ye..simpan alamat elok-elok..haha

maaf zahir batin :)

13 comments:

Mila Hilas said...

bestnya dpt kad raya

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Cantik kad raye tu.
Selamat menyambut Syawal.

Akif Imtiyaz said...

Wahh wah wah wah seronoknyerr Syira .TAHNIAH ya ..

Akif Imtiyaz said...

Cantiknyerrr ...Comel gituu ..Tahniah Syira dapat kad raya lagi ..

Aimi Syafiqah said...

Seronoknya dapat kad raya^^

Bloglisted^^ http://www.aimisyafiqah.com/2014/07/bloglisted.html

QasehnyaRania said...

bestnya dpt kad raya special kan..

ANa Ahmad said...

kad raya ke-3 ni lawa :)

ANa Ahmad said...

tahniah syira :)

Asha Lya said...

Tahniah wah bestnya bertambah koleksi

mia izzati said...

syoknye dapat banyak kad raya ek..

ain syafieqa said...

canteknye kad raya tu..

Azhafizah Md Nor said...

hasil kerja blogger ni untuk blogger..hee sweet..banyak dah kad raya syirah

Mimi Azirah said...

wah best best

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah