"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Thursday, July 24, 2014

MENANG Giveaway Cash Raya by Emas Putih.

Assalamualaikum
hye semua :)
gambar blur..sorry :P


Mesti ramai yang dah  join Giveaway Cash Raya by Emas Putih (KLIK) kan ?
and..Kak Uzu dah umumkan pemenang tau :D

Kak Uzu ni rajin buat giveaway :)
Dah lama sebenarnya Syira tak menang hadiah dari giveaway Emas Putih tapi alhamdulillah..
ada rezeki kali ni apabila Syira terpilih sebagai top referral :D
Yeayyy !!
Dapat RM50 + Perfume Gred AAA ^_^

and buat peserta pertama hingga ke 100 akan dapat kad raya limited edition by Emas Putih.
Syira peserta ke 12 ^_^
so Syira dapat Kad Raya Emas Putih juga :D

Terima kasih buat semua yang selalu doakan Syira :)

terima kasih Kak Uzu :)
terima kasih semua yang terlibat :)

TAHNIAH semua yang menang -----> [senarai pemenang]
and yang tak berjaya..terus yakin bahawa Allah sedang simpan rezeki lain untuk anda :)

maaf zahir batin !


### macam mana nak menang top referral ?? baca sini ----> [KLIK]



14 comments:

eimah siti said...

wow...tahniah ^^

Zuhaira Nasrin said...

tahniah ^_^

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Tahniah Syira. .=D

Aqilah Azmi said...

wahhhhh congrats kak syira oiii hihihi <3

siti zawiah said...

tahniah akak.. :)

ANa Ahmad said...

hehe tahniah...
hehe AA tak lucky hehe

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

thniah

ain syafieqa said...

tahniah..

Akif Imtiyaz said...

Tahniah Syira .

Akif Imtiyaz said...

Murah rezeki Syira dibulan Ramadhan ni ..

Azhafizah Md Nor said...

tahniah syira

Karya Mahirah said...

rejeki ko dik.. hari raya dapat RM50... hihi...

Karya Mahirah said...

rejeki ko dik.. hari raya dapat RM50... hihi...

Mimi Azirah said...

tahnih syira...akak dpt kad raya

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah