"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Sunday, July 20, 2014

PERHATIAN Pemenang Giveaway !

Assalamualaikum
hye semua !!

Syira dah banyak kali buat giveaway dan hari ini Syira nak tanya ..
ada tak sesiapa yang menang giveaway DAN dah tuntut hadiah tapi BELUM TERIMA Hadiah yang dituntut tu ??
Giveaway yang terakhir adalah giveaway Jun...

Syira dah post berkaitan isu ini 2 kali di fanpage Blog Syira Lokman tapi takde siapa pun PM Syira...

so sekiranya ada yang DAH TUNTUT tapi BELUM TERIMA hadiah dari sponsor mahupun Syira sendiri...sila PM Syira di facebook [syiralokman]
 atau
 emel syiralokman21@yahoo.com.my :)
beritahu hadiah apa dan dari siapa :)

Terima Kasih ^_^
Salam Ramadhan..
Maaf zahir batin ^_^

9 comments:

ANa Ahmad said...

nice entry syira :)

ANa Ahmad said...

sapa tak dapat lagi tu lekaih2 pm admin giveaway ni ye ;)

Marou Apple Hijau said...

kena pm sendiri kot pemenang tu

sYiRa LoKMaN said...

syira just nak tahu je if ade sponsor tipu sbb dpt kesan dah ada sorang tipu...

Asha Lya said...

Ada lgi ke yg tak tuntut tak maw hadiah kot tu

Nur Adriana Syamimi said...

terbaek laa. bila nk buat lagii ?

Akif Imtiyaz said...

Salam Syira ..Kak Lya dah poskan dahh hadiah yang dimenangi oleh pemenang ... Yumida dah pon UP entry kat blog hehehe ..Alhamdulillah selamat sampai dgn jayanya ..

Azhafizah Md Nor said...

yang fiza sponsor dah dapat hadiah dan terima dengan selamat..

Mimi Azirah said...

kena inform cecepat..kdg kdg oemenang senyap kite pikir dh dpt hadiah

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah