"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Thursday, July 17, 2014

KAD RAYA dari # Kathy R'bain.

Assalamualaikum
hye semua :)

Raya dah nak dekat ni..memang tak lama pun lagi :) 
ramai blogger bertukar kad raya termasuklah Syira sendiri..
^_^
and mulai hari ini..
bersedialah kerana....
akan penuh entry di blog berkaitan KAD RAYA ! hehe..
maklumlahh ..ambil mood nak raya ni ;D

Alhamdulillah..kad raya yang pertama Syira terima dari blogger 
Kathy R'bain pemilik blog 

Sebenarnya dah lama terima kad ni..tapi lambat sikit ye buat entry..hehe..
Terima kasih akak Kathy R'bain. ^_^
Maaf zahir batin ye :)

Salam Ramadhan..
Semoga Ramadhan penuh keberkatan :)

10 comments:

Kathy R'bain said...

dah sampai?alhamdulillah sis..adoiyai review lagi..segan jadinya..

ANa Ahmad said...

cantik kad raya ni hehe

ANa Ahmad said...

warna merah tu yang tak tahan tu hehe.. cantik

Akif Imtiyaz said...

Alhamdulillah selamat sampai ..

Asha Lya said...

Lya pun ada dpt tahniah syira

Nora Karim said...

Bestnya dpt kad raya...

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Saya pun dapat, tp lain lah gambar nyer, rajin Khaty design banyak2 eak ...

ain syafieqa said...

aloo..comelnye kad tu

Azhafizah Md Nor said...

selamat menambah koleksi kad raya

Mimi Azirah said...

comel kad raya tuh

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah