"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Tuesday, July 8, 2014

Ranking Alexa - 8/7/2014

Assalamualaikum
hye semua !

www.alexa.com
Setelah sekian lama berblog, Syira semakin lupa dengan alexa rank ni..hehe..
Memang last bulan 4 pun..hehe..
pagi tadi ternampak ada blogger post tentang www.alexa.com so Syira pun check ranking blog Syira :)


Terima kasih kepada semua yang terus menyokong Syira, 
Syira akan cuba terus blogwalking yee :) tunggu !

Lebih banyak hadiah menarik buat anda ^_^

Kalau nak check rangking alexa anda---->  www.alexa.com

Ranking alexa - 25/4/2014 [KLIK]
Ranking alexa - 23/3/2014 [KLIK]
Ranking alexa - 7/3/2014 [KLIK]
Ranking alexa - 26/2/2014 [KLIK]
Ranking alexa - 14/2/2014 [KLIK]
Ranking alexa - 8/2/2014 [KLIK]
Ranking alexa - 2/2/2014 [KLIK]

## Kalau nak Syira review blog/business anda ---->

PM Facebook - [wan.syahirah] (untuk respon segera)
email - syiralokman21@yahoo.com.my

11 comments:

Akif Imtiyaz said...

Alhamdulillah ..TAHNIAH Syira ..Happy Blogging dear

Akif Imtiyaz said...

Alhamdulillah ..TAHNIAH Syira ..Happy Blogging dear

ANa Ahmad said...

wow meningkat..
tahniah syira:)

Mohd Hakim Faiz said...

Alhamdulillah, boleh dah tu..
Cube buat yang terbaik..

aswa leyla said...

tahniah syira . nak macam ni jugak :)

Cik Kyra said...

Tahniah syira.. ^_^

ros_reeza said...

tahniah yer, semakin meningkat

Azhafizah Md Nor said...

Congrats syira..keep it up

husna zahidi said...

menariknyaa..husna masih banyak lg..hehehe..

Mimi Azirah said...

ok la meningkat naik

Eellee Nana said...

Alhamdulillah
Tahniah syira

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah