"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Tuesday, July 29, 2014

KAD RAYA (13) dari Hafizzy Aziz

Assalamualaikum
hye semua !

seronok beraya ??

Syira masih di kampung tapi blog tetap update oke :D
macam mana Syira ada masa nak update blog ? 
hehe..autopublish la :P


yang ni kad raya ke 13 dari Hafizzy Aziz...
yang ni Syira tak sangka dapat sebab ramai minta kad raya dari Hafizzy ni...
rupanya Syira dapat juga :)

Hafizzy ni dikenali sebgai Apit pemilik blog http://www.fizgraphic.com/.
Kalau nak design kad cantik cantik !
kena terjah blog beliau !
serius confirm kome terpikat ^_^


Apit ni baru kahwin tauu...sweet gituuuu :D
ada rasa bunga bungan cinta bertaburan tak bila baca entry ni ?
haha..
terima kasih Apit dan isteri :D
next year bagi lagi yee..haha.. *larikkkkk

Maaf zahir batin ye :)

9 comments:

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Alolo comelnye kad raye.
Selamat Hari Raya Syira.
Dari Shikin @ NAZECK.

Eimma Esmail said...

Cunnye kad raya apit...huhu

yang baik Ishak said...

comel kad raya dia...

ANa Ahmad said...

hehe AA dapat 2 kad raya dari bro apit ni hehe

tapi kan nama dekat sampul tu dia letak berbeza..

1 nama ahmad bin ayob.
1 lagi nama ana ahmad
haha

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Comel kad raya ni.

Akif Imtiyaz said...

kiutnyewrr.. Tahniah Syira

Akif Imtiyaz said...

Bertambah lagi la kad raya Syira tahun nie..hehehe

Mimi Azirah said...

wah byknye kad raya

Azhafizah Md Nor said...

suka design kad raya apit ni

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah