"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Thursday, July 10, 2014

Blog Review # Pemenang Giveaway Jun by Syira Lokman.

Assalamualaikum
hye semua !

Hari ni Syira nak review pemenang Giveaway Jun by Syira Lokman :)
Sebenarnya dua pemenang ni lupa nak tuntut hadiah, disebabkan syira tengah baik hati..hehe..
syira review secara ringkas blog mereka :)

Jom kenali 2 blogger ini :)

~ Truly Love ~

Berblog sejak tahun 2010 dan kini telah memiliki 1435 pengikut.
Penggunaan warna biru dan purple menyerlahkan lagi keceriaan blog myfirdz-trulylove.blogspot.com ini :)

Widget tersusun rapi di bahagian kanan blog ini.cukup kemas !
untuk pengetahuan, blog ini ditatarias sendiri oleh tuan blog :D
Kreatif !
Antara intipati yang dikongsi dalam blog myfirdz-trulylove.blogspot.com ini ialah berkaitan hukum dan persoalan, petua,amalan, giveaway/ segmen serta pelbagai informasi terkini :)

Di blog myfirdz-trulylove.blogspot.com pun ada sediakan column khas untuk anda sewa tapak iklan tau :D
kalau nak..jangan lupa pm tuan blog [mariafirdz] :)

OKE ^_^
Blog kedua juga milik seorang wanita ? :)
siapakan gerangan tuan blog ini ??

ehem ! lebih ramah digelar "Cik Puan Zahraa"
Hye Cik puan..hehehe :D

Beliau menggunakan tema awan biru untuk menceriakan background blog Cikpuanzahraa.blogspot.com.
waaa ~~ Boleh nampak sayap kapal terbang di sebelah kanan blog Cikpuanzahraa.blogspot.com
Setelah diteliti, Zahraa baru berblog tahun ini iaitu bermula Jun lalu.
Memang sangat baru :D

Tips diet, kesihatan, giveaway, tips blogging, produk kecantikan dan tips shopping merupakan antara topik menarik yang dikongsi oleh Zahraa :)

Nampaknya Zahraa semakin kurang aktif berblog, so jom follow blog beliau !
bagi semangat kepada Zahraa untuk terus berblog ^_^

jom follow blog 
dan 


### ehem ! jom join 7 giveaway ni :D .. support blogger disamping rebut hadiah hebat !

13 comments:

ANa Ahmad said...

tahniah.. :)

insyallah AA join giveaway tersebut ;)

Mimi Azirah said...

yg bligger first akak dh lama follow..yg 2nd blum..nti akak follow

eimah siti said...

tahniah kepada pemenang..mcm mana la blh lupa? hurmmm maybe dah lama tak online kot...sbb tu tak perasan =)

Hajar Rash's said...

jom join GA ni http://hajarashikin.blogspot.com/2014/06/segar-bersama-fresh-care-dan-safe-care.html

Eellee Nana said...

Thniah pada pemenang :)
Nanti nk singgah 2 blog ni

QasehnyaRania said...

yg kedua blom kenal..

aniesa ahmad said...

Tahniah kepada pemenang. nanti ada masa saya singgah sana :)

Akif Imtiyaz said...

Tahniah dari Lya untuk Pemenang ..

Maria Firdz said...

Bukan lama tak online dik... Tpi join GA tak ingt dh GA mana yg join...

Maria Firdz said...

Thanks shira... Moga dilapangkan rezeki dan dipermudahkan urusan...

Akif Imtiyaz said...

All The Best semua ..

Azhafizah Md Nor said...

Tahniah untuk mereka..bertuah di review :)

husna zahidi said...

husna baru follow kak maria..:)

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah