"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Monday, July 28, 2014

Hati-hati..jaga diri :D

Assalamualaikum
hye semua !
yeayy ! seronoknya kan Raya !

mesti ramai kat kampung ni..tengah makan makan makan..itu je la kojenye time raya ni..
konon nak diet..lupaa semuaa ! haha...
tak apa..lepas raya ni jangan lupa cepat-cepat beli produk kurus ---->
baru slim balik kannn :D

Alhamdulillah...hargai nikmat Syawal yang kita nikmati hari ini sebab tak semua dapat apa yang kita ada hari ini :)
syukur !

Hati-hati kalau nak pergi mana-mana..
..jaga diri..
jangan main mercun nanti hilang jari hilang kepala semua..udohhh...kang orang raya kat rumah kome raya kat hospital..idok le orang nk teman aih .. :P

Raya-raya pun..Syira dah siapkan entry untuk anda :D 
kalau free tu singgah je blog Syira...perkenalkan kat kawan-kawan..sudara mara :D
"ni la blog Syira Lokman tu..ni la ni la...tengok la mak adik akak makcik abang !"
Hehe..

tak ada apa sangat pun entry kali ni..sembang kosong je :P
eh ! ada isi tauu !! haaaa...
hati-hati..jaga diri ! ^_^
oke ituu je nak merapu...

Selamat Hari Raya Aidilfitri.
Maaf zahir batin ! 
^_^



5 comments:

Nur Inani said...

salam lebaran :)

ANa Ahmad said...

selamat hari raya syira :)
maaf zahir dan batin..

sifar-sifar k ;)

Akif Imtiyaz said...

Hati2 Semua ..Jaga Diri Ya

Mimi Azirah said...

peringatan yg bagus

Azhafizah Md Nor said...

berhati hati jugak syira

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah