"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Friday, July 11, 2014

KAD BISNES MURAH dari Zaza.

Assalamualaikum
hye semua !

Comel tak business card milik Syira ni..??
Direka khas oleh pemilik blog Zaza Zehra tau :D

Business card ini simple sahaja, tetapi ada tarikan tersendiri apabila Kak Zaza melakarkannya dalam rekaan istimewa.
Itulah kelebihan yang ada pada design kad nama ini.
Business card Syira ni 2 design yang berbeza dan semestinya warna pink menjadi pilihan hati ^_^

Business card comel dari Zaza

Material adalah dari Art Card + Matt Lamination.
Kalis air tau :D
Ia memang material yang berkualiti terbaik.

Kad bisnes murah tetapi kualitinya terbaik. Mana nak dapat kan? 

Harga Kad Bisnes Murah - RM25 untuk 100 Keping!

Anda boleh dapatkan atau buat tempahan menerusi blog Zaza Zehra.

Kak Zaza akan design business card anda setelah anda bank in duit !
cepat dan efisien :D
Cakap je nak design macam mana..
 sian Kak Zaza kena buli dengan Syira :P hahhaa... nak itulah .. nak inilah, buang itulah .. buang inilah...
kalau macam ni oke tak akak..macam ni lah....hehehe 
Dan Kak Zaza dengan sabar ikut je kemahuan Syira :)

good job ! :D
hehee...

Harga yang ditawarkan memang berpatutan dan mampu milik ^_^
Jika anda belum ada business card sendiri, boleh tempah dan minta bantuan Zaza untuk design yang cun-cun punya. 
Cakap je nak macam mana, insyaAllah boleh je Kak Zaza ni buat :)
Harganya murah jika nak dibandingkan dengan yang lain..TEMPAH ONLINE JE ! :D
senang kann..

Lepas raya nanti, dah tak ada harga promosi ni tau !
Cepattt pergi tempahhhh :D

Facebook ----> Zaza

### Ada sesiapa nak business card dari Syira ? 



16 comments:

Asha Lya said...

cantik dan comel masih pinkish

ANa Ahmad said...

wah cantik.. buat dua sekali gus hehe :)

Syuhada Salleh said...

mmg berbaloi..cantik..

aniesa ahmad said...

cantiknya :)

Kisah Si Dairy said...

teringin jugak nak buat...

Rafael Andre said...

Cantik kadnya...

Fiza Rahman said...

Cantik dan murah.

siti zawiah said...

cantik lah..pink lagi tu..fevret kaler..hehe...

Akif Imtiyaz said...

Wahh cantik & murah .. Comel gituuu hehehehe ..

Oh Fiona said...

wahh~cantik! Nak buat tapi xtau nak guna utk apa nanti..hehe :P

Mimi Azirah said...

wah memg cantik

Nadia Johari said...

dua-dua cantik..pndai zaza buat

Maria Firdz said...

Cantiknya...

Azhafizah Md Nor said...

cantik design ikut tema blog :)

husna zahidi said...

cantik design..murah plak tu..:)

Cik Nadyya said...

canteknya!! dah mcm kad kawen pulak :D

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah