"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Saturday, July 19, 2014

KAD RAYA (2) dari # Aina Roseberry

Assalamualaikum
hye semua :)

Kad raya yang kedua tahun ini dari Ainaa Roseberry 
pemilik blog pink http://www.ladyainaa.com/

Cantik kannn...
kad raya dari Kak Ainaa ni warna hitam pink :D
 warna favourite Syira...hehhe..

Panjangnya ucapan dri Kak Ainaa.hehe..
ramai siap print cantik cantik kad raya sendiri...
suka tengok semua cantik-cantik !!

Siap dapat kad nama comel lagi ^_^ 
thanks Kak Ainaa..next year bagi lagi eh..haha

maaf zahir batin ye :)

12 comments:

Akif Imtiyaz said...

Cantikkknyerrr,...

Nurul Faiz said...

cantiknya.... kombinasi warna yang menarik sangat :)

aRz MoHa said...

Bestnya dapat kad raya

Cik Yaya said...

wah..comei dan cantik...

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Wahhh ... Canteekkk ...
Hitam pink ghituuu ...

ANa Ahmad said...

wow kad raya lagi hehe

ANa Ahmad said...

tahniah syira dapat kad raya cantik :)

ANa Ahmad said...

pstt... org dia pun cantik jugak kan hehe

Akif Imtiyaz said...

Tahniah Syira

ain syafieqa said...

bestnye dapat kad..

Azhafizah Md Nor said...

cantik kad raya Ena..congrats Syirah

Mimi Azirah said...

cantik kad raya aina

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah