"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Tuesday, July 22, 2014

MENANG Giveaway Ketuk-ketuk Aidilfitri.

Assalamualaikum
hye semua :)
D'nialicious | Wedding Cakes, Cupcake, Chocolate @ Kuala Terengganu, Terengganu
alhamdulillah.. ^_^
rezeki..
Syira menang sekotak biskut raya dari stokis ketuk-ketuk aidilfitri yang bernilai sehingga RM30

Terima kasih penganjur :)
Terima kasih Bos, Staf-Staf & Intern Student @ Dnialicious Cake House :)
1st time ni dapat biskut raya :D

hehe..
eh ! kome pun join kan ??
Dah check ke belum anda menang ke tidak ??
jom..----> [klik] ^_^

21 comments:

MG schmidt said...

bertmbh la 1 jenis kueh rya taun ni :)

Norniwanie Nasarudin said...

Wahh..tahniah syira...

Farah Waheda Wahid said...

Alhamdulillah, tahniah Syira... akak tumpang happy untuk Syira...

Asha Lya said...

Ahniah syira rezeki nak raya tu

Azura Aziz said...

wah, syoknya dpt kuih raya.. tahniah yer ;)

Amy J said...

tahniah. saya pun terpilih juga ^^,

Akif Imtiyaz said...

Alhamdulillah..tahniah syira..rezeki ramadhan la nie...

Akif Imtiyaz said...

Bertuah la dpt hadiah kuih raya...

fazianbatrisyia said...

Rezeki...

ANa Ahmad said...

tahniah syira :)

Syuhada Salleh said...

tahniah syira..syu pon dpt jgk..Alhamdulillah

azizah :) said...

tahniah dik.. rezeki tu

nurul hidayah said...

Tahniah Syira ! ewah-2 dapat biskut rayaaaaa . Dayah tak join la . Hehehe

Shida Radzuan said...

tahniah syira :)

Fuza Musa said...

tahniah

ain syafieqa said...

murah rezeki syira..tahniah

ain syafieqa said...

murah rezeki syira..tahniah

ros_reeza said...

tahniah yer.. rezeki Syira :)

Azhafizah Md Nor said...

good luck syira

Iola said...

waah tahniah :D

Mimi Azirah said...

tahniah syira

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah