"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Tuesday, July 8, 2014

Blog Review # Eelleebeauty.com

Assalamualaikum
hye semua !

Saat mula masuk ke blog www.eelleebeauty.com ni pasti ramai yang pelik melihat rupa blog ini..
..blog yang lain dari yang lain
namun jangan keluar dulu..
jom scroll sampai habis :)
Liyana Madrus
Intipati dalam blog www.eelleebeauty.com masih sama seperti blog-blog lain..
Dikendalikan oleh blogger bernama Liyana :D ternyata beliau amat komited di usia muda.
Berblog sambil berniaga mampu menjana pendapatan yang tinggi :)

Liyana baru saja berblog sejak Ogos 2013 :) 
ternyata blog www.eelleebeauty.com ini masih baru dengan 131 pengikut :)

Liyana memilih untuk menggunakan alam maya yang serba canggih ini untuk berkongsi info tentang tips-tips hebat pemakanan sihat dan blog www.eelleebeauty.com merupakan satu medium yang baik untuk permulaan kerjayanya :)
Beliau berkongsi tentang pemakanan, kesihatan, kekeluargaan, penyusuan, kehamilan, kecantikan dan vitamin Shaklee yang sangat penting untuk kesihatan. 
Bukan itu sahaja, blog ini turut diisi dengan informasi terkini, giveaway, tips kesihatan dan kecantikan serta pelbagai maklumat tentang penyakit :D

Warna putih yang plain menjadi pilihan sebagai latar blog ini. Syira rasa sekiranya ditambahkan unsur warna, pasti blog ini kelihatan lebih menarik !
Boleh tarik lebih ramai pelanggan kannn ^_^

Liyana memilih produk Shaklee sebagai fokus utama perniagaannya :)

Sekarang ni makin ramai usahawan produk Shaklee ye :D
makin hebat dan berkesan produk ni !

Mulai Julai 2014, 
Shaklee telah beralih ke satu langkah ke hadapan lagi dengan adanya sistem eSELL.
Sistem ini membolehkan pelanggan membuat belian secara terus di laman web Shaklee.

Nak tahu dengan lebih lanjut ? jom ke blog www.eelleebeauty.com

ehem ! ada berita baik ni tau :D

Liyana pemilik blog www.eelleebeauty.com mencari RAKAN BISNESS yang :

- Ada Facebook
- Ada Blog lagi BAGUS!
- SUKA Business
- MODAL RENDAH
- BISNES SECARA PART TIME atau FULL TIME
- SERIUS NAK WAT SIDE INCOME 
- Tak mudah Putus Asa 

Adakah anda RAKAN BISNESS yang dicari?

Anda berminat? Sila Sms/Whatsapp 'rakan business' ke 014 509 0435


Kalau berminat nak cuba produk Shaklee , boleh sms/whatsapp sahaja di nombor yang tertera :D
atau guna sistem eSELL untuk membuat belian terus di laman web Shaklee :)
MUDAH KAN !

Jom follow blog www.eelleebeauty.com ! ^_^
Jangan lupa like page [facebook.com/eelleebeauty]
bersama menyokong blogger ! ..hehe...


5 comments:

Akif Imtiyaz said...

TERBAIK Syira !!! Nanti ada masa akak singgah kat sini ya ..

ANa Ahmad said...

ramai join sheklee skrg ye hehe
terbaik

Azhafizah Md Nor said...

Shaklee memang terbaik!

Mimi Azirah said...

ramai yg jd agen shaklee ye

Eellee Nana said...

Thanks syira :)

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah