"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Monday, July 28, 2014

KAD RAYA (12) dari Aadhirah Farhana

Assalamulaikum
hye semua !

hehe...hari hari Syira update pasal kad raya baru kann ? :D
Biasalah entry bermusim je ni..baca je eh ;)


Kad raya ke 12 ni pula dari Aadhirah Farhana 

haaa..lagi satu blog pink !
amboi..ramai betul ye pemilik blog pink yang bagi Syira kad raya !
kita sama minat ! hehe..

Blog Aadhirah Farhana ni simple and sweet je :)
suka tengok !

terima kasih ye sudi bagi kad raya and siap ada kad nama ayah dia lagi :D 
if Syira memerlukan khidmat untuk fotografi nanti boleh la call ayah ye ? :)
thanks !

maaf zahir batin ! ^_^
selamat hari raya aidilfitri ^_^

9 comments:

Nur Inani said...

banyaknya kad syira :)

Norniwanie Nasarudin said...

Selamat hari raya syira..banyaknya dapat kad raya dari blogger...hehe..btw,kita sama minat...pink !

Ainim Suju said...

banyak Syira dapat kad raya ya. Selamat hari raya Syira

Eimma Esmail said...

lame x dpt kad raya ;)

ANa Ahmad said...

wahhh kad raya lagi hehe

Akif Imtiyaz said...

Wahhada lagi kad raya ..Kak Lya punya pon ada yang tak buat entry lagi ..sampai lepas raya ..

Akif Imtiyaz said...

Tahnioah Syira ..dapat kad raya lagi

Mimi Azirah said...

akak pun dpt

Azhafizah Md Nor said...

cantik kad raya

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah