"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Saturday, July 26, 2014

Mohon Maaf :')

Assalamualaikum
hye semua :)

Alhamdulillah kita masih diberi nafas untuk meneruskan kehidupan menjalani ibadah puasa :)
Raya dah nak dekat ni..mungkin ada yang akan balik raya dan mungkin juga ada yang sudah pun sampai kampung kan ?
seronoknya kumpul ramai-ramai.. :D

dalam kita bergembira nanti mungkin ada yang tidak dapat menyambut syawal seindah kita.
Semoga Allah kuatkan hati dan salurkan ketabahan dalam jiwa insan-insan di dunia.

di kesempatan ini, Syira ingin memohon maaf andai sepanjang Syira berada dalam dunia blog ini, sepanjang perkenalan dan persahabatan kita ..mungkin ada yang terguris hati.
Syira mohon maaf..
Yang dah terima kad raya dari Syira...simpan kad raya tu elok2 ye :)
yang belum terima mungkin area sarawak...
yela... jauh kot kad tu nak terbang sampai ke sarawak  :D
sabar yee...
dan TERIMA KASIH kepada semua yang sudi berkawan dan rajin bantu Syira dalam apa jua perkara.
Doakan Syira berjaya dunia akhirat.



Balik raya mana tahun ni ?
Syira tiap tahun sama..orang perak...duduk ipoh..
rumah opah kat Langkap.. siapa tahu ??

opah belah mama and abah satu kampung..
so tak yah gaduh nak balik mana...rumahnya dekat2..jalan kaki pun boleh :P
hehe..yang balik kampung tu hati-hati di jalan raya ye :)

Semoga Allah merahmati kalian. :)
Maaf zahir batin :)


14 comments:

Zuhaira Nasrin said...

salam aidilfitri syira.
mohon maaf juga :)

Nur Inani said...

selamat hari raya syira :)

Syuhada Salleh said...

selamat hari raya..mohon maaf kalau ada salah silap juga ^^

Iola said...

Selamat hari raya syira ♥ maaf zahir dan batin

Iola said...

Selamat hari raya syira ♥ maaf zahir dan batin

Akif Imtiyaz said...

Selamat hari Raya Maaf Zahir Batin Ya Syira

Azhafizah Md Nor said...

kosong kosong ye syira? selamat hari raya :)

Amy J said...

akak pun nak minta maaf selama menjadi seorang blogger. :)

selamat hari raya aidilfitri. maaf zahir dan batin!

Cik Nadyya said...

selamat hari raya jugak syira.

0-0 ye.

balik kg nt hati2 tauu.

=)

Ana Solehah DI said...

balik kpg mane syira? maaf zahir batin jika ada salah silap ana yea...

Karya Mahirah said...

Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin...
Rasanya baru kenal so dosa tak banyak pon... hahaha... hati2 balik kampung ya...

Yun Sing said...

Hati-hati di jalan raya :)

ANa Ahmad said...

AA pun nak minta maaf ye syira..
selamat hari raya :)

Ezelovesse7en said...

Salam lebaran. Taqaballahu minna wa minkum :)

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah