"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Sunday, July 27, 2014

KAD RAYA (11) dari Ummi Auna

Assalamualaikm
hye semua !

kita nak raya dah ! ^_^
kad raya pun banyak dah sampai.. :D
alhamdulillah :)


Jom ! 
kali ni Syira nak review kad raya ke 11 dari Ummi Auna pemilik blog pink http://coratcoretpinkummi.blogspot.com/ !

manis je kartun pink yang menghiasi kad raya ni ..Syira suka ^_^
terima kasih ummi baik hati bagi kad raya pada Syira..
syira memang setia dari sekolah rendah kumpul kad raya ni :D

ehem ehem !
next year bagi lagi tauuu..hehee..

maaf zahir batin :)
jangan lupa selalu singgah blog Syira :P

5 comments:

CT Humairah said...

bestnyaaa banyak kad :D CT tak dapat dari blogger lagi..

Karya Mahirah said...

dapat kad raya lagi dia.. bestnya..

ANa Ahmad said...

wah.... wiwwitt....
syira dapat kad raya lagi :)

ANa Ahmad said...

tahniah syira ;)

Mimi Azirah said...

alhamdulillah

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah