"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Sunday, July 13, 2014

Best Makeup ? Your SMILE.

Assalamualaikum
hye semua !

Dah nak raya ni..semua sibuk nak cantik kan :)
boleh..tapi jangan melampau pakai produk tak tentu..risau jadi lain pula nanti..
nanti ingat...tak boleh make up berlebihan :)



senyum pun dah manis ^_^

12 comments:

ANa Ahmad said...

senyum juga derma dari segi batin :)
walaupun tak nampak pada zahirnya ;)

Nur Inani said...

setuju :)

ika zulkefli said...

setuju, tak perlu makeup tbal-2 pun, yg penting senyuman..:)

Akif Imtiyaz said...

SETUJU !!! Mekap tebal2 pon tak guna jugak ... Yang PENTING senmyummmm...

Akif Imtiyaz said...

SENYUMAN buat anda manis menawan menarik ..TERTARIK ..

Izzati Talib said...

true ^.^

Bahrain said...

Senyum tak perlu kata-kata apa. hehe

izzeyda said...

betul dengan wajah yang manis dengan senyuman dah cukup untuk mebuatkan muka kita nampak cantik tanpa mekap..

Zuhaira Nasrin said...

Betul2. Senyum lebih manis :)

Azhafizah Md Nor said...

kena senyum bebanyak lah ni kan.heee :)

Mimi Azirah said...

betulll

husna zahidi said...

its true!! senyum pon dah manis..:)

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah