"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Thursday, July 3, 2014

Blog Review # Peach Cobbler

Assalamualaikum
hye semua !

.::Peach Cobbler::.

Saat menjengah masuk ke blog ini, mata terus terpesona dengan header blog Peach Cobbler !
Cukup menarik walaupun simple !

Berlatarkan warna purple menyerlahkan lagi keserian blog Peach Cobbler.
Kalau dah rupa blog macam ni..confirm pemiliknya perempuan kan :)

Cik Miera merupakan nama indah pemilik blog Peach Cobbler.

My Photo

Cik Miera ni rajin join giveaway yang dianjurkan oleh blogger lain,
 so sesiapa yang suka join giveaway tu kena follow blog Peach Cobbler ni supaya kalian tak terlepas nak join giveaway terbaru !

Hadiah semua terbaikk ^_^

Cik Miera sering berkongsi cerita tentang kehidupan pahit manis beliau, hal keagamaan, motivasi, resepi dan macam2 lagi :D

Apa yang menarik..
Tuan blog yang manis ni suka baca novel, main game, baca komik kartun jepun dan 
suka layan movie tau !
waa...ada sesiapa yang sama minat dengan beliau ??
boleh geng !!..
hehe..
Buku yang menjadi bacaan favourite Cik Miera ni pula ialah gemersik kalbu, bicara hati dan buku motivasi.
Gemersik Kalbu dan Bicara Hati ni memang novel kegemaran peminat novel tegar kan ! :D

Blog Peach Cobbler Cik Miera ni baru memiliki 15 pengikut..
jom follow blog Purple Cik Miera ni !
beri sokongan supaya beliau lebih aktif dan bersemangat untuk berblog ! :D

sungguh menarik bait-bait kata yang Syira jumpa di blog Peach Cobbler ni :)

"Kecantikan yang abadi terletak pada keelokkan adab dan ketinggian ilmu seseorang, 
bukan terletak pada wajah dan pakaiannya."

Kata-kata yang amat bermakna :)

Sekiranya ada apa-apa urusan, boleh berhubung dengan pemilik blog purple, Cik Miera di ---->
Facebook : Rosmiera
Blog : Peach Cobbler

Jom kongsi ilmu bermanfaat !
Bersama merapatkan ukhwah ^_^



11 comments:

Akif Imtiyaz said...

Ok Syira ..Ada Masa akak terjah ,.

Akif Imtiyaz said...

Ok Syira ..Ada Masa akak terjah ,.

Fatin Razali said...

ANDA DITAG,JGN LUPE JOIN YE http://keranaakumalu.blogspot.com/2014/07/giveaway-by-azura-abd-rahman-duit-raya.html

idzwa kamaruddin said...

boleh terjah nanti.. :)

ANa Ahmad said...

nak blogwalking la hehe :)

Cikna said...

Good luck, ade masa nak join gak la....;-)

Mimi Azirah said...

ok akak terjaa skang

Azhafizah Md Nor said...

Boleh terjah jap lagi

Eellee Nana said...

Boleh terjah nanti

izzeyda said...

Nanti boleh terjah..

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

OMW.. heheheh

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah