"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Monday, July 7, 2014

Mak Jah Closet - Rekaan terkini dan unik.

Assalamualaikum
hye semua ! :)

Hari ini merupakan hari ke9 umat Islam berpuasa ..
alhamdulillah !  semoga kita semua mendapat keberkatan di Bulan Ramadhan ini :)

Lagi 3 minggu je nak Raya kan ? 
pastinya ramai yang sibuk mencari baju untuk dipakai raya nanti. 
Sekarang ni tailor memang dah tak terima dah tempahan baju..
macam mana eh ?
dah tak sempat ni ! 
haaa...jangan risau..jangan sedih...
jom ! 

Syira nak perkenal 1 online butik yang menjual pakaian yang pastinya cantik dengan pelbagai pilihan warna khas untuk anda :D



Mak Jah Closet dah beroperasi sejak tahun 2009 tau :D
lama dah kan..

Cantik sangat ke baju yang dijual di Mak Jah Closet ni?
cantik ke tidak jom scroll sampai habis !


Mak Jah Closet menawarkan pelbagai koleksi pilihan pakaian yang cantik dan terkini. 
Antara pakaian yang dijual seperti skirt, bau kurung, palazzo, tops, long dress dan pelbagai lagi.




Kalau nak tengok banyak lagi pilihan yang menarik ! jom serbu Mak Jah Closet ^_^
Harganya juga murah dan pastinya mampu dimiliki sesiapa sahaja.
Hadir dengan pelbagai warna pilihan yang menarik.
1 design pelbagai warna.. best kann!


Jom jeling-jeling mana tahu ada yang berkenan dihati..
harga pun murah. 
Memang berbaloi untuk dimiliki.



Rekaan pakaian di Mak Jah Closet
 ini menggunakan pelbagai jenis kain seperti chiffon, satin, cotton dan lycra. 
Kain yang lembut,beralun dan tidak panas menjadi keutamaan dalam setiap pakaian yang dijual.

Ada sesetengah dress sesuai untuk ibu yang menyusukan anak ye :)
Mesti dah rambang mata..kan kan kann :D
kalau rasa nak semua ! JOM LA BELI BORONG..
Boleh juga dijadikan hadiah buat teman-teman dan keluarga tersayang :) mesti mereka happy !

Rekaan yang sangat terkini dan unik. Sangat bergaya. 
Bukan sahaja nak pakai masa Raya, pakai masa keluar dengan kawan ke..nak pakai bila2 pun boleh :D
Syira sendiri pun terpikat melihat rekaan di Mak Jah Closet ..


Mak Jah Closet  is fully owned by
MJ Closet Trading (SA0183658-A)

Pembayaran melalui akaun : Maybank, CIMB, Bank Islam, Paypal


SMS/Whatsapp : 019-3256010 / 019-6006762
Email : luvfashionlove@yahoo.com

http://www.makjahcloset.com.my (Website - shopping cart) 

Enjoy & Happy Shopping ♥

15 comments:

Shes Meyl said...

wuuuuu , cantik cantik cantik . t'utama'y yg kaler pinkk . hehe;)

Iola said...

Cantik cantik ♥

Nadia Johari said...

cntik-cntik..

Yun Sing said...

Cantik :) Selamat bershopping :D

FaraFirhana said...

Assalam..

Saya singgah dan follow dari blog Kak Mia. Salam ukhwah fillah ;)

p/s - cantik-canti baju tu. hehe :)

ANa Ahmad said...

wow cantik2 semuanya :)

shahida rahim said...

pernah shop dekat MJ closet ni..service sangat cepat :)

sYiRa LoKMaN said...

semua cantikk..confirm rambang mata..cepat shopping ! ^_^

servis mmg terbaikkk !

Zuhaira Nasrin said...

Cantik. Selalu jugak usha page diorang. Hehe

Azhafizah Md Nor said...

cantik cantik bajunya kan

msredcheesecake said...

selalu tengok...buleh tahan murah...tapi tak penah beli lagi

Akif Imtiyaz said...

Kak Lya pon selalu jugak tgk kat page Mak Jah Closet ..Cantik2 semuanya ..Harga pon berpatutan ..Jom sama2 shopping raya .

Mimi Azirah said...

memg cntik2..meroyan tgk

Zana Hassan said...

Salam perkenalan syira..:)

Nadya Bubble said...

Wow lawa-lawa :D

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah