"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Wednesday, July 9, 2014

Jom sertai contest by Suriheadscarf :D

Assalamualaikum
hye semua :)
Masih ingat dengan Aisyah Maaras ?
Seorang gadis muda berjaya yang pernah berkongsi tips kecantikan dan info berkaitan produk Mary Kay :)
----> [KLIK SINI]
Kali ini ada sesuatu buat anda !
Aisyah Maaras baru sahaja melancarkan business baru beliau iaitu Suriheadscarf :D
makin majuuu dah sekarangg :D
Banyak tudung cantik cantik tauuu ! 
pelbagai design yang menarik dengan harga yang pastinya murah akan membuat anda rambang mata :D
jangan lepaskan peluang borong tudung dari Suriheadscarf !

Facebook : [aisyah.maaras]
Instagram@suriheadscarf
Gmail : suriheadscarf@gmail.com

Anda nak tudung dan produk Mary Kay secara PERCUMA ??

Seiring dengan pelancaran Suriheadscarf,
beliau telah mengadakan satu contest buat wanita berhijab !
ehem ! wanita yang tidak berhijab pun apa kata cuba2 memakai tudung..

Tujuan contest Suriheadscarf ini diadakan adalah untuk menggalakkan lebih ramai wanita untuk bertudung :)
Hello earthlings ^_^
ANDA DA INSTAGRAM ??

Jom join contest @suriheadscarf #hijabstorybyshs! 

Macam mana tu? Senang je :

1. Post photo u all memakai hijab. 
2. Share story of the day u all. 
3. Do follow and mention @suriheadscarf #hijabstorybyshs #hijabcontestbyshs 

7 shawl eksklusif dari @suriheadscarf untuk dimenangi 
and 
top 1 winner dapat product percuma dari Mary Kay !

 Kriteria dipilih mengikut caption/story yg best! 

 Contest end 14 JULY 2014 
All the best and lets share the good vibes together ^_^

Good news everyone! 
Now, @suriheadscarf available at Bazaar Sri Rampai Lot 23B, Setapak, Kuala Lumpur.
 The operating hour start 9.00 PM until 3.00 AM
Go and get yours now. ‪#‎suriheadscarf‬ stock are limited and 
each of the shawl that you buy 25% from it will contributed to TABUNG GAZA. 
Lets cantik sambil beramal !
PRAYFORGAZA :)


### Untuk dapatkan lebih banyak tips kecantikan ----> [KLIK SINI]

10 comments:

ANa Ahmad said...

eh ada contest hehe
best ni :)

Sis Vee said...

semoga berjaya ...

aisyah ambris said...

thanx syira...best ni...

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

good luck

ros_reeza said...

moga berjaya!

Ar Eirza Japar said...

good luck sis :)

Azhafizah Md Nor said...

All the best Syira..cantik scarf dia

Mimi Azirah said...

menaraik..best hadiah die

ecah maaras said...

Jomm u all join :D

Akif Imtiyaz said...

Semoga Berjaya dan mendapat Sambutan Ynag Baik

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah