"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Wednesday, July 2, 2014

Saya Nak Duit Raya Rm300 Daripada Nile.Com.My

Assalamualaikum
hye semua ! :)


Nile.Com.My tu apa?

Nile.Com.My merupakan laman web online shopping yang terkenal di Malaysia.
Nile.Com.My menjual pelbagai barangan seperti baju muslimah, pakaian, kasut, beg, barang-barang gym, kelengkapan rumah dan sebagainya.
Cakap je nak apa, segalanya ada di  Nile.Com.My :D
Yang paling menarik, setiap kali menjelang musim perayaan sudah pasti Nile.Com.My memberi diskaun.
Sekarang, Nile.Com.My ada mengadakan satu contest sempena sambutan Hari Raya Aidilfitri.
Jom rebut duit raya dari Nile.Com.My !
Wang tunai menanti anda ^_^

Hadiah yang bakal dimenangi dari Nile.Com.My:

2 x Pemenang Bertuah akan mendapat RM300 tunai
4 xPemenang Bertuah akan mendapat RM100 tunai

Kalau Syira dapat tunai RM300 tu..Syira anak shopping di Nile.Com.My :D
Then, Syira nak beli barang di  Nile.Com.My and bagi dekat sesiapa sahaja sempena Ramadhan dan Raya ni ...bagi kawan-kawan, family.
Syira suka tengok orang happy bila dapat sesuatu dari Syira :)
Kalau tak pun..simpan untuk "masa depan"
hehe..Syira dah ada banyak perancangan masa depan sebenarnya, nak buka Yayasan Kebajikan, buka syarikat sendiri and menulis buku.
RM300 dari Nile.Com.My nampak sikit untuk semua perancangan Syira ni :) 
tapi yang sikit ni la menjadi banyak bagi orang yang memerlukan :)

CARA NAK SERTAI:

1. Isi tajuk : Saya Nak Duit Raya Rm300 Daripada Nile.Com.My
2. Letak banner seperti di atas kemudian linkkan banner tersebut dengan link yang ini: 
3. Ceritakan apa benda yang korang nak lakukan dengan hadiah wang tunai RM300 tersebut untuk bulan Ramadhan atau Hari Raya nanti.
4. Hantarkan penyertaan anda dan butiran lengkap ke
email: give_away@nile.com.my
Letak tajuk: Raya GiveAway (Nama Penuh Korang)
a. Link entri:
b. Nama penuh:
c. Nombor Handphone:

Tamat 21/7/2014

SEMAK KEPUTUSAN
Klik link INI pada 21/7/2014

Pemenang dipilih menggunakan khidmat random.org

All the best kawan-kawan ^_^



8 comments:

ANa Ahmad said...

gud luck ye syira :)

Akif Imtiyaz said...

All The Best Syira

Mimi Chin said...

Good luck ye..Nile slh 1 website kesukaan Mimi..best shopping kt sna..huhu

nor_farihan said...

good luck syira :)

Cikna said...

Good luck.....;-)

Mimi Azirah said...

good luck

Azhafizah Md Nor said...

Good Luck ye

Eellee Nana said...

Good luck ya

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah