"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Wednesday, July 9, 2014

Power Bank Ultimate - Beli Power Bank Murah dan Menang Phone ! :D

Assalamualaikum
hye semua ! :)

Adakah anda suka mengembara ataupun melancong tidak kira dalam ataupun luar negara? 
Adakah anda sering mengalami masalah kehabisan bateri handphone? 
Ataupun suka melayari internet pada Tablet PC sehingga menyebabkan kehabisan kuasa bateri?

Jika ya !
maka anda seharusnya memiliki Power Bank dari Power Bank Ultimate 
kerana memudahkan jika hendak kemana-mana destinasi.


Power Bank atau dikenali sebagai charger portable semakin diminati bahkan sudah menjadi peranti wajib bagi para pengguna gadget seperti tablet dan juga smartphone tentunya. 

Seiring dengan peningkatan kemajuan dunia ketika ini, gadget telah menjadi satu keperluan untuk sesiapa sahaja. 
Setiap hari, kita disambut dengan berbagai kemajuan teknologi yang ditawarkan. 
Power bank salah satu alat yang dapat membantu kita dalam menggunakan gadget tersebut secara berterusan.

Powerbank sendiri hadir dalam berbagai macam model .
Anda hanya perlu pilih yang mana anda suka di Power Bank Ultimate

Power bank ni macam external battery charger tau, boleh charge hand phone juga :D
sangat berguna terutama time kita travel !
Tak perlu merungut bila lupa bawa charger dah.. :)


Bukan setakat handphone biasa je, segala gadget mahupun smartphone pun boleh, 
sebab ada macam-macam kabel untuk dicucuk.

Pelbagai design, pelbagai warna..murah dan jimat ! :D

Power Bank dari Power Bank Ultimate merupakan barangan yang semakin laris ketika ini dengan harga termurah dipasaran ! :D


Kelebihan produk kami . [Power Bank Ultimate]

- We are trusted seller 
- Registed ssm (no registration : 002335419-T) 
- Fast delivery
- Original 100% 
- 100% satisfaction 
- Money back guarentee if not genuine 
- 1 year guarantee 
- Chance to win phone xiaomi mi3 

Power Bank Ultimate amat sesuai bagi pengemar Gadget seperti Ipad ataupun Galaxy Tab yang gemar menghabiskan masa bermain games ataupun bersosial seperti blogging, facebook, twitter, G+1 dan sebagainya.

Ipro sense 7 inci with hdmi
This New model 

Rm150 post semenanjung free
Dual Core 1.2 GHz
7.0 inch LCD Display
Andriod 4.2.2
WiFi / Bluetooth
Dual Camera
1080 Video Playback
Internal 4GB + 512MB RAM
External Memory card support
FREE delivery within Peninsular Malaysia
1 year Warranty by iPro Malaysia.


Sekarang Power Bank Ultimate ada promosi tau  ! 
cepat beli sebab anda berpeluang memenangi Phone Xiaomi MI3 secara PERCUMA ^_^

BELI, JIMAT, UNTUNG, MENANG !

Kat mana nak dapatkan ---->

Whatsapp - 0133616995
Facebook - Power Bank Ultimate

Apa tunggu lagi ?
jom dapatkan segera Power Bank Ultimate ^_^


100 orang yang share [IKLAN INI] berpeluang memenangi tab ipro :D
Jangan lepaskan peluang ^_^



13 comments:

Asha Lya said...

Menarik nak cuba juga

izzeyda said...

Assalamualaikum.. salam perkenalan..

menarik.. memang tgh mencari power bank nih..

jom singgah ke blog saya http://izzeyda.blogspot.com/

Haslinda Hassan Ali said...

nice caler

Cik Kyra said...

Wah menarik sgt ni syira... cantik2 pulak power banknya.. :D

Cikna said...

Benda wajib de dlm HB ni sis.....;-)

ANa Ahmad said...

yang warna biru tu cantik hehe

RDZ Z said...

Thanks Shira...Kita tengah survey a few untuk replacement...

Zuhaira Nasrin said...

comel betul kaler ^^

Azhafizah Md Nor said...

Banyak pilihan warna pulak tu..

Eellee Nana said...

Menarik. Tgh cari power and juga ni

Mimi Azirah said...

menarik nih

Bahrain said...

Powerbank sekarang ni satu keperluan

sha dhira said...

TENGAH USHA2 POWER BANK JUGAK NIH..

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah