"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Saturday, July 26, 2014

KAD RAYA (10) dari Azhafizah

Assalamualaikum
hye semua !

Kad raya yang ke 10 pula direview !
ehem dari siapa agaknya ya ?


Tengok kad pun dah tahu kan ?
 kad raya ni dari Kak Fiza pemilik blog pink http://www.azhafizah.com/.
Ramai yang tanya before ni siapa design blog Syira..
blog Syira ni Kak Fiza la designkan :D

Kak Fiza merupakan fulltime housewife, fulltime blogger and freelance graphic design.
Kalau nak tempah design yang cantik-cantik..nak edit blog ke apa..
boleh berhubung dengan akak peramah ni..
confirm hasillnya terbaikk ^_^

terima kasih akak sebab sudi bagi Syira kad raya pink yang comel ni :)

maaf zahir batin :)


8 comments:

Yun Sing said...

Waa.. banyaknya dapat kad raya :0

ANa Ahmad said...

wah kad raya lagi hehe
tahniah syira :)

Nur Inani said...

wahhh.. banyaknye syira dapat kad raya :)

QasehnyaRania said...

byk benor syira dpt kad raya.
nway.. selamat hari raya dik
maaf zahir batin juga..

cik abe ciksu oghang kuale kangsar.. je..
tp tahn ni x blk perak.rya kat kl aje. hihi..

zaza zehra said...

cantik kad fiza.. :D salam raya syira..

Firzanah Azhar said...

lawa kad raya ! btw, tag syira http://sunshine4butterfly.blogspot.com/2014/07/fantastic-giveaway-by-fr.html

Mimi Azirah said...

cantiknya kad raya

Azhafizah Md Nor said...

Alhamdulillah selamat sampai :)

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah