"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Friday, July 25, 2014

Blog Review # Lizaufa-pink .

Assalamualaikum
hye semua !

Alhamdulillah...dapat juga kita menikmati Ramadhan hari ini .
Diharapkan Ramadhan kita tahun ini diberkati Allah dan kita mendapat manfaat darinya :)

Hujung-hujung Ramadhan masih ada rezeki masuk :)
Allah baik sangat :)

Kali ini Syira nak membawa anda berkenalan dengan seorang blogger yang memiliki blog berwarna ???

PINK ! hheehe...



Pemilik blog http://lizaufa-pink.blogspot.com/ ini bernama Norliza Romizi.
Berasal dari Puncak Alam, Selangor Darul Ehsan dan Norliza merupakan anak kepada romizi, isteri kepada khairul aufa dan mama kepada siti khodijah & siti hajar :)
dah berkeluarga ye akak ni..jangan ngorat :D

akak and suami sweet couple tau :D tiap tahun sambut wedding anniversarry siap cake comel-comel uolls :D
Meriah ! suka tengok..hehe
..
Blog ni simple je tapi padat dengan cerita dan info yang menarik !
Norliza banyak menulis tentang kehidupan beliau sendiri , kerja, pengalaman melancong..berkongsi cerita tentang isu semasa, tempat makan menarik, kisah anak-anak dan pelbagai lagi :)

Menggunakan latar belakang berwarna plain pink amat menarik untuk dipandang terutamanya bagi sesiapa yang memang suka pink macam Syira ni...hehe ^_^

dilihat setiap entry dalam blog  http://lizaufa-pink.blogspot.com/...Syira boleh andaikan yang Norliza ni rajjin menulis..
banyak entry yang panjang-panjang oke !
seronok baca.. :D
My Photo
Beliau sudah berblog sejak tahun 2009 dan 
kini bilangan pengikut di blog beliau adalah seramai 49 orang pengikut !

Kalau anda melihat di sebelah kiri blog beliau nampak banyak gambar kann ?
tahu tak apa yang menarik perhatian Syira ?

pemilik blog http://lizaufa-pink.blogspot.com/ suka melancong !
semua tu gambar time Norliza ni melancong ! alahai..seronoknya...
rajin ye Norliza dan family melancong...
serata Malaysia, Indonesia, Singapura..
macam-macam tempat dah pergi..boleh bawa Syira pula lepas ni..hehe..

melihat tempat orang ni seronok..timba banyak pengalaman dan boleh melihat cara hidup serta budaya yang berbeza.. :) kannn ?

jom kawan-kawan follow blog 
sokong blogger sambil berkongsi cerita ^_^

Syira doakan akan berjaya dalam dunia blog :)
bersama merapatkan ukhwah :)
maaf zahir batin :)
..

12 comments:

Alynn Azman said...

Assalammualaikum & salam sayyidul ayyam :) .

Wah! gud luck kpd yg di review ..hehe

Norliza Romizi said...

tq dik, alahai...terharu ni. tq so much. :) tak tahu nak cakap apa dah. :)

Linda said...

Selamat Hari Raya Syira :)

Noura Qifays said...

Follow blogg review syiraa :)

ejulz said...

akan terjah.. hehe

tq syira.. http://kampung-kameq.blogspot.com/2014/07/kad-raya-kedua.html

Eimma Esmail said...

boleh terjah sat g nie.. hehhe

ain syafieqa said...

I follow..hehe

ANa Ahmad said...

selamat berblog hehe..
boleh terjah ni hehe

Zuhaira Nasrin said...

okeyy..boleh pi terjah blog dia pasni :)

Azhafizah Md Nor said...

sorang lagi geng pink :)

Mimi Azirah said...

nak terjah..geng pink jugak..hehe

Syuhada Salleh said...

nak singgah lah..

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah