"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Wednesday, July 30, 2014

Blog Review # Alynn Azman

Assalamualaikum
hye semua ?


Selamat Hari Raya ! ^_^
macam mana raya anda ?
mesti happy + sedih kann..hehe...seronoknya bila kumpul ramai-ramai ni..
tapi ada juga yang tak ada kampung tu..tak pe la..hargai je nikmat Syawal yang diberi :)

Ahaaa !...raya raya ni pun sempat Syira nak review satu lagi blog tau !
kali ni pemiliknya juga seorang wanita :)
manis orangnya :)
Blog kali ini ialah http://alynnazfiz.blogspot.com/

Saat masuk ke blog ini pasti anda terpesona dengan header yang sangat la sweet macam tuannya Alynn :)
Motif flora dijadikan tema bagi blog ini.
bunga-bunga comel uolls...
macam pintu gerbang untuk masuk alam fantasi garden gituuuu...hehe..

Alynn mula berblog sejak tahun 2012 dan apa yang Syira lihat, boleh dikatakan beliau rajin update entry terbaru :D

Jom berkenalan dengan pemilik blog ini -----> [KLIK]

My name is Azlinda Azman but just call me Alynn Azman . 
I'm 24 years old 
I'm just a simple person , naturally & honestly
Love nature 
Love Green , Blue & Red colour
Love Advanture activities

This is My Personal Blog 
(It's all about my self,my family ,my love, my friend , 
my work , my activites and all about my my la.. ;p )

Memiliki 154 pengikut setia memberi semangat kepada Alynn untuk terus berblog :)
Kalau anda melihat di sebelah kiri blog beliau..macam-macam ada :D
senarai blogger yang rajin komen pun turut diletakkan bagi menghargai semua yang rajin singgah dan mencoretkan kata-kata "manis" di blog beliau :D

ehem ! jangan tak tahu ye.. Alynn pernah menerima award ! :D
award apa?
"Creative Blogger Award"

waa...tahniah Alynn ! ^_^

Kalau singgah-singgah tu rajinkanlah tinggalkan jejak di cbox ye...
alaaa...yang kotak warna hijau tu ..sweet warnanya !

Warna pastel yang menjadi pilihan untuk menghiasi blog ini tampak manis je..
siapa tak suka dengan warna pastel kan..
simple tapi cukup membuatkan blog ini kelihatan menarik :D

susunan widget pun teratur je..
takde la serabut sangat.. nice dear ! :)

Sekiranya ingin mengenali dengan lebih rapat pemilik blog ini atau bertanya sebarng soalan..
boleh add beliau di facebook Alynn  :) 

support blogger ^_^

bersama merapatkan ukhwah :D
MAAF ZAHIR BATIN !


13 comments:

Karya Mahirah said...

terus akak terjah blog dia.. mmg sweeett...

ANa Ahmad said...

wahhhh ..
nice entry...
nak blogwalking la hehe

Eimma Esmail said...

comel blog alynn ;)

Zuhaira Nasrin said...

baru je follow dia bbrp hari lepas.hehe

Eellee Nana said...

dah lompat blog beliau dah..hehe

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Syira ni rajin buat blog review.

ain syafieqa said...

dah follow..

Akif Imtiyaz said...

TERBAIK la Syira

Akif Imtiyaz said...

Jom sama2 Follow..sama2 rapatkan ukhuwah sesama kita

Mimi Azirah said...

nti nk terjah

Azhafizah Md Nor said...

jap lagi terjah :)

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

nanti nak terjah.. hehehehe

Alynn Azman said...

Assalammualaikum syira :) ..maaf minggu ni kebizian sedikit. In shaaAllahnext week bergiat aktif semula..sempat terjah blog kejap2 tp x sempat nk bw n berentri minggu ni >_< ..sob sob sediy .. papepon tqsm syira :) !! selamat hari raya .:))

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah