"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Wednesday, July 23, 2014

KAD RAYA (5) dari # Shida Radzuan

Assalamualaikum
hye semua :)


Alhamdulillah..
kad raya yang kelima kali ini Syira terima dari blogger 
Shida Radzuan pemilik blog 

Kak Shida ni ada buat design and printing tau..apa2 sahaja termasuklah kad raya :D banyak kad raya cantik ! kalau berminta boleh je berhubung dengan Kak Shida...tak mahal pun :)
kalau ayat manis, siap dapat diskaun lagi..hehee...

Terima kasih akak Shida. ^_^
Maaf zahir batin ye :)

Salam Ramadhan..
Semoga Ramadhan penuh keberkatan :)

11 comments:

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Cantik...=D

Norniwanie Nasarudin said...

Tahniah syira..bertambahlah koleksi kad raya dari blogger nampaknya.. :)

ika zulkefli said...

cantiknya kad raya tu syira..:)

Azhafizah Md Nor said...

tambah lagi koleksi kad raya syira :)

Akif Imtiyaz said...

Cantiknyerrr....tahniah Syira dpt kad raya lgi...

Farah Waheda Wahid said...

tahniah syira, cantik kad raya tu...

Uni Aqilah said...

Cantiknya kad raya ni

ANa Ahmad said...

tahniah syira hehe kad raya lagi :)

Cik Itah@RRP said...

salam. werba biru kad dia..cantik :)

ain syafieqa said...

boleh buat koleksi..tahniah..

Mimi Azirah said...

dpt gak

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah