"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Sunday, July 27, 2014

Maaf dan Terima kasih :)

Assalamualaikum
hye semua :)

Terima kasih semua yang sudi singgah blog syira and tinggalkan komen :)
anda memang baik hati, comel and kacak pula tu :P hehe..

Ada sesetengah syira akan balas komen satu2, 
tapi sekarang ni banyak blogwalking dari balas komen di blog sendiri :)
kadang kadang bila tak ada masa tu syira akan rangkumkan sekali je,
syira tak online 24 jam, maaf ye ..kadang tu penat dah.
syira minta maaf kepada mana2 blogger yang syira tak dapat nak balas komen dia satu2,
tapi jangan risau..if ada sesiapa yang tanya soalan ke nak minta tolong ke, syira akan cari anda sendiri and beritahu apa yang patut :)

If nak syira follow blog beritahu je ye :) syira baik hati ni..hehe..
and kalau nak lagi mudah, tinggalkan je link di page syira :)

berita baikkk :D ---->

setiap bulan, orang yang setia tinggalkan komen di blog syira akan diberi ganjaran :D

apa hadiahnya?? tunggu je .. ^_^
tak mahal tapi istimewa :)

jom sertai
Giveaway Ramadhan Raya by Syira Lokman..
62 hadiah untuk dimenangi dan 3 top referral dicari :D
tamat 4 Ogos tau !


Hari ini hari terakhir Ramadhan...hayati sepenuhnya nilai Ramadhan :)
esok raya !
Selamat Hari Raya Aidilfitri ^_^

TERIMA KASIH SEMUA :)
Doakan Syira berjaya dunia akhirat :)
Semoga kalian diberkati..

### Ada business atau blog ? Nak beriklan di blog Syira Lokman??

Jom add : facebook
Jom follow : twitter
Jom like : Blog Syira Lokman
Emel : syiralokman21@yahoo.com.my

8 comments:

ANa Ahmad said...

sama2 syira hehe :)

ANa Ahmad said...

wahh ada hadiah istimewa hehe :)

remaja comot said...

selamat hari raya juga.. kosong-kosong

http://historyjitra.blogspot.com/2014/07/hari-raya-tak-lama-lagi.html

Eiyna Saharom said...

haiiiii !! :D
selamat hari raya :)
wahh ada GA , nak join lhaa nanti , hee

Nur Inani said...

selamat hari raya syira :)

Siti Aisya Ibrahim said...

hai syira...salam perkenalan ye... jemput lah datang and follow blog akak... kalau nak dengar cerita2 perantauan, jenguk sini ye

http://jindrisska.blogspot.com

Mimi Azirah said...

xpe faham

Azhafizah Md Nor said...

sama sama dan terima kasih jugak syira

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah