"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Monday, February 17, 2014

3 atau 4 entry.

Assalamualaikum
hye semua !

Alhamdulillah ,sihat lagi hari ini :)

Selalu berapa kali kowang update entry baru ?
Kalau dulu seminggu 3 entry tp sekarang, 
Syira update 3 atau 4 entry dalam sehari, ikut kerajinan and biasanya Sabtu dan Ahad, 
Syira dah siapkan entry autopublish .
Lagi mudah sebab Syira pun tak ada masa nak online 24 jam kann..hehe..
Alhamdulillah, terima kasih semua sebab masih setia memberi sokongan buat blog Syira ni :)
Buat masa ni belum ada mood nak join GA baru..hehe..
tapi if kowang nak join Ga yang Syira sponsor [KLIK SINI].
Banyak lagi hadiah menarik buat anda ! :D
all the best ^_^

### malam ni macam biasa, jalan2 di blog rakan yang lain and sesiapa yang tinggalkan komen and suruh follow tu, sabar yee..insyaAllah Syira akan terjah blog kowang yang awesome tu :D



16 comments:

Cik Yaya said...

chayok2 dear

Akif Imtiyaz said...

Salam Syira ..
Sama la Kak Lya pon bukan 24 jam lappy .. sesetengah entri kak lya schedule jer ..jadi setiap hari mmg akan ada entri sbb dah schedule ..

Cik Yaya said...

all the best dear

Aku Penghibur said...

all the best ^_^

acik tengok mood nak update entry

amal said...

keep updating blog syira :)

sYiRa LoKMaN said...

cik yaya : tq dear :)

akif : salam..hehe..kann..mudah je autopublish..utk esok pun dah siap..ehhee

Aku penghibur : hehee..betul tu, kdg mood juga mmpengaruhi..

Amal : baikk..insyaAllah

Syaza Raihanah said...

Nice. Nanti boleh cuba autopublish juga ^^

http://syaza-applemints.blogspot.com/

Siti Hajar said...

Rajinnya Syira. Saya update belog ikut ada kelapangan masa dan mood utk menulis ;)

Nora Karim said...

wah... byk la tu 3 entri... saya selalu 1 entri je :P maklum la ngan kerja2 rumah + uruskan anak2 lagi... mmg tak terkejar la... walaupun nak autopublish :p

Kisah Si Dairy said...

good morning syira...akak pun klu boleh taknak up entry banyak2..takut orang bosan...hehehe

Zara Nurhaidah said...

selamat hari rabu dear.. hoho. zara on9 cuma kat ofiss. update satu entry sehari. lebih kpd blogwalking sb tuu update pon skli jaa shari.. tu pon depend pada idea laa. zara lbh suka idea yg kluar spontan, lancar mnaip.. hoho

Fiza Rahman said...

Byk tu 3-4 entry. Saya bergantung pada keadaan. Kekadang 1-3 entry sehari. Klo tak der idea, skali jer entry.

shasha yacob said...

saya pun dalam proses nak update entri 3 ke 4 dalam sehari. itu pun kalau xmals cari idea. hihi

Sukma Haron said...

Jom blogwalking dear...

Abak Lorong Cinta said...

Wahhhh!! Abak bgantung kepada keadaan.. kalau GA dan sgmen abak suka join satu masa je..kumpul2 dulu epas tu join..haha

Akif Imtiyaz said...

GOOD LUCK DEAR

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah