"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Saturday, February 1, 2014

Doakan Bungamu.

Assalamualaikum
hye semua !

Aku bunga duniamu
Bunga yang semakin mekar dititis bayu
Sirami aku dengan kasih sayangmu
Bajakanlah aku dengan kemanisan hatimu

Doakanlah aku 
Agar aku terus mekar
Mekar sebagai bunga
Yang tidak layu
Yang taat pada agamaku agar aku bisa menuju Yang Satu.


Hye haritu syira keluar jumpa kawan lama :)
kawan baik !

ootd##

Kasut purple (tapi tak nampak)
Bawal purple.
Kemeja dusty purple.
Dress belang2 tanpa lengan tu baju lama,
selalunya Syira pakai dengan
cardigan hitam tapi bosan asyik cardigan hitam je kann.
so Syira pakai dengan kemeja dusty purple :)
simple untuk keluar makan dengan kawan lama :)
jumpa lagi !

 

14 comments:

NinaAz said...

salam sabtu :)

Ai Syah said...

bunga y ni cantik la..hehe..=)

yeah!semoga sntiasa m'jd bunga y mekar dlm redhaNya..^_^

Eimma Esmail said...

simple but nice ;)

Abak Lorong Cinta said...

Wah... tomei je.. In Shaa Allah.

Nur Inani said...

cantiknya dia :)

zacky786 said...

waa serba purple tuu

nabila biela said...

hamboiii...comeyynye dia =P

Nur Madihah said...

lawalah!

Syaza Afrina said...

Comeinya diaa . Btw jemput join giveaway saya . Ada banyak hadiah menarik seperti peplum , skirt , novel , kpop stuff dan tshirt runningman . Jemput join http://syazaafrina56.blogspot.com/2014/02/fantastic-giveaway-by-syaza.html ;)

Fara Athira said...

Cantik . Hehe :)

Zara Nurhaidah said...

happy weekend dear.. ^^

sYiRa LoKMaN said...

heheh..suka purple ! :) macehhh

She's DHHassan said...

you're so purple lah.....

sYiRa LoKMaN said...

heheehe...tq awakkk :) love purple !

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah