"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Sunday, February 2, 2014

Tukang Komen Setia !

Assalamualaikum
hye semua !

Jom tengok siapa tersenarai dalam list "JEJARI RUNCING"
Mereka ni merupakan blogger yang rajin komen entry blog Syira ^_^



  1. http://www.azhafizah.com/
  2. http://wafiremli.blogspot.com/
  3. http://lorong-cinta.blogspot.com/
  4. http://imashue.blogspot.com/
  5. http://www.ladyainaa.com/
  6. http://www.bubblynotes.com/
  7. http://dumtaradumdum.blogspot.com/
  8. http://www.mamaniza.com/
  9. http://danishninaaz.blogspot.com/
  10. http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/


Setiap bulan Syira akan senaraikan carta "jejari runcing" setia !
10 tukang komen setia telah dimasukkan dalam bloglist ! tahniahh !
terima kasih sudi terjah dan tinggalkan jejak di sini :)
semua ramah dan baik hati :)
jom blogwalking ke blog mereka !


15 comments:

Mohamad Khairil said...

tahniah!! :D

Aniq Bukhary said...

alaa.. saya xde dalam list plak.. x cukup komen. Kalau ada yg ke-11 maybe saya.. :)

Nao Mei said...

wah cik akak pon ada ke..hihi..tahniah utk semua :)

Muhammad Syazwan Norhalik said...

ramainya kaki komen blog ni :D

Nurul Faiz said...

tahniah Syira :)

sue adnan said...

tahniah buat pengomen tegar dan syira.. ^^

Azyan Ramle said...

wah..mcm menarik je..heee..tahniah semua! :) happy blogwalking <3

Zara Nurhaidah said...

wahh.. congratss.. !

NinaAz said...

eh.eh. kite termasuklah. hehe

sYiRa LoKMaN said...

hehehe..tahniah ye semuaaa ! rajin2 la komen lg..hahah ^_^

Fara Athira said...

Tahniah dekat diorang . Hehe . Kita suka silent reader . Hehe ♥

Lilynn Wifey Sham said...

tahniah dekat mereka2 yg berkenaan.. :)

Azhafizah Md Nor said...

wahh first lagi tu..xdisangka²..thank you so much syira :)

Azhafizah Md Nor said...

wahh first lagi tu..xdisangka²..thank you so much syira :)

sYiRa LoKMaN said...

alhamdulillah..maaf terpaksa balas komen random :) bz..
tq komen ye:) good luck ! rajin2 lg komen tauuuu

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah