"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Monday, February 3, 2014

Maaf :(

Assalamualaikum
hye semua !

Terima kasih semua yang sudi singgah blog syira and tinggalkan komen :)
kowang memang baik hati, comel and kacak pula tu :P hehe..

Ada sesetengah syira akan balas komen satu2, 
kadang kadang bila tak ada masa tu syira akan rangkumkan sekali je,
syira tak online 24 jam, maaf ye ..kadang tu penat dah.
syira minta maaf kepada mana2 blogger yang syira tak dapat nak balas komen dia satu2,
tapi jangan risau..if ada sesiapa yang tanya soalan ke nak minta tolong ke, syira akan cari kowang and beritahu apa yang patut :)

If nak syira follow blog beritahu je ye :) syira baik hati ni..hehe..
and kalau nak lagi mudah, tinggalkan je link di page syira :)
setiap bulan syira kan cari 10 orang yang setia tinggalkan komen di blog syira untuk diberi ganjaran :D
apa hadiahnya?? tunggu je .. ^_^

TERIMA KASIH SEMUA :)

Contact me ??

Jom add : facebook
Jom follow : twitter
Jom like : Blog Syira Lokman

22 comments:

Zara Nurhaidah said...

Wahwahh.. xpam. Kita faham.. sma2.. cewah.. hoho

Aniq Bukhary said...

Terima kasih atas pujian kacak itu.. Huhu :D

msredcheesecake said...

Akk pon tak blogging 24 jam... Kita semua pun camtu kot...hheee...

aishah nin said...

happy blogwalking untuk semuaa...aishah pun seminggu sekali buat utk blogwalking :)

Norhasniza Khalid said...

mama pun sama, bz jugak.. jangan ada yang berkecil hati sudah lah kan...

fatin aziz said...

kita semua sama je...minat blogging tapi takde la sampai nak kena online 24 jam..hehehe

Ai Syah said...

xpe2..sy pun BW bila sempat..hehe..da start kelas ni xtaw la ape cte..hee..=)

Chik Myra said...

biasa la...x semua blogger selalu update blog kan? saya pown tengok masa free dan keadaan yang sesuai...

Azwar Syuhada said...

Saya maafkan awak, jadi balasannya datang blog kitak ! hahaha.. xD

Lilynn Wifey Sham said...

wahh ade ke yg bw 24hours.. tabik spring klu ade yg mcm tu.. kikkiki

amal said...

waaaaaaaa Tahniaaah cik syira Lokman :)

i love reading yr blog.

even follower ramai , tapi still rajin sinngah and comment blog lain (y)

.::: Princess MOMOY :::. said...

xpe dear. utamakan yg penting dulu

zacky786 said...

nk hadiah jugak ~

Wafi Remli said...

Emm...jangan puji lebih2 boleh? Kih3

Zamani Abe said...

all the best! ;D Zam pun dh join

NinaAz said...

nak hadiah.nak hadiah. hehehehe

Mimi Azirah said...

xpe dik...faham :)

Mimi Azirah said...

xpe dik...faham :)

Zie Madini said...

takpe dik...weols faham. kak zie pun selalu gitu gak. hihi

kent chan said...

xpa aihh,,chilll~~ehhehe :D

Azhafizah Md Nor said...

kadang² kalau busy ke memang tak sempat nak jejak balas..kalau free memang fiza terjah dan komen secara pukal :)

sYiRa LoKMaN said...

ramai mcm syira rupanya..hehe..syira rasa bersalah bila tak dpt balas satu2..tu mnx maaf awal2 :)

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah