"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Friday, February 14, 2014

Mohon tegur jika salah :)

Assalamualaikum
hye semua !
bingung mau share gambar kartun cachedgambar kartun cached am sandi
sumber : google
Hari ni hari Jumaat :) alhamdulillah sihat lagi hari ini :)

Syira hanya nak ucap terima kasih atas segala budi baik kalian :)
Segala nukilan dalam blog ni tiada yang copy melainkan dinyatakan sumber dari mana :)
Blog ini diaktifkan kembali sekadar untuk berkongsi ilmu dan pendapat serta diharapkan dapat bantu insan lain :) dan perlu diingatkan bahawa pendapat bukan hukum.
Kalau dah baca tolong jangan percaya 100% tapi selidik juga apatah lagi entry berkaitan agama, Syira pun masih belajar :)

Setiap entry dari blog ini dibenarkan untuk share .
Yang baik sebarkan, yang salah tolong beritahu Syira segera ye :)
Risau juga ada yang tak elok :)

Mohon tegur jika salah..
Saya menulis untuk diri sendiri..untuk orang lain..kamu , mereka..atau sesiapa sahaja :)
moga bermanfaat !


17 comments:

kHaiRunNisSa iRnA said...

kita sama2 perbaiki diri kan ~~

Eimma Esmail said...

insyaAllah akan saling ingat mengingati jika terlupa .. tegur jika salah ;)

Farah Waheda Wahid said...

sama sama kita tingkatkan kemahiran berblog dan juga tegur menegur di antara satu sama lain dengan cara yang diplomatik... mengingatkan sesama sendiri... ^_^ salam jumaat syira...

Cik Puan Fadli said...

oret bebeh...keep it up ur work...suka baca entri adeq manis nie..byk manfaat & boleh dijadikan pengajaran...

Abak Lorong Cinta said...

In Shaa Allah...

Mimi Azirah said...

in shaa Allah saling tegur menegur

Zara Nurhaidah said...

terima kasih atas teguran .. ^^ salam jumaat syira..

msredcheesecake said...

samalah kita saling menegur

Akif Imtiyaz said...

Berasama kita tegur ke arah yang lebih baik ... Salam jumaat ya Syira ..

tenku butang said...

samalah kita.. sama 2 memperbaiki diri.. =)

Cik Yaya said...

salam cik syira...

ye..same2 la kita pon ye..
^_^

Bahrain said...

Lagi-lagi berkaitan dengan gossip artis mahupun kisah politik. Mohon diselidki dahulu.

Nurfaezah Abdullah said...

salam jumaat syira ^^ jom singgah blog picisan fae hehehe.

Ai Syah said...

yeah! same goes to me..

apa2 pun mklumat kite dpt dr internet ni..mmg kena kaji dulu..hakikatnya semua maklumat kena kaji dulu..semoga xtersalah faham..=)

Azhafizah Md Nor said...

okay syira..be positive :)

sYiRa LoKMaN said...

terima kasih ye semua !! ^_^ alhamdulillah..bersama teruskan berkongsi entry baik2 ..insyaAllah

Sukma Haron said...

Sesama let kita...sharing is caring...

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah