"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Friday, February 28, 2014

Nantikan ~

Assalamualaikum
hye semua !


Nantikan Giveaway yang akan dilancarkan pada 1 Mac ini (esok)
 :D
Banyak hadiah menarik menanti anda !


Apa hadiahnya?? 
rahsiaa...

Tunggu ~~

11 comments:

munirah rahman said...

mcm menarik je. In sha Allah kalau free nanti Munirah join :)

Eimma Esmail said...

syira... perlukan sponsor x? hehhe.. kalau perlu, gtau eh?

Qeera said...

Blogwalking jap,btw done follow. Wahh boleh join ni..

Syaza Raihanah said...

Wah, Syira bakal melancarkan GA? Mesti hadiah best ni :D

Farah Waheda Wahid said...

ok syira akak tunggu esok yer...

fatin najwa said...

Ohh yeah ! Esok start ! :D

Amirah Azman said...

TAK SABAR NAK TUNGGU .. :)
TAGGED.. :)
http://ga-contestdansegmen.blogspot.com/2014/02/segmen-seminggu-hunyeda-blog.html

Batrisyia Delaila said...

x sabar nak join. segmen ritu terlepas plakk.. Plan nak jadi peserta terakhir.. huhu

Wafi Remli said...

1 Mac, tak tahu masih bernafas lagi ke tak...huhu

Zara Nurhaidah said...

Apa agaknya tu ek ?? ^^

Adam Fahmy said...

Sampai bila giveaway ni... moga berjaya!!!

sabdapelangi.blogspot.com

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah