"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Tuesday, February 25, 2014

# ootd # Cameron Lavendar

Assalamualaikum
hye semua !

Ni entry "melawa" namanyeee..hehee..
bercuti ke Cameron Highland dengan family wajib le ade gamboo ye dakk?
Dress from sincerelybyus
Tudung bawal kangaroo




Syira pergi tempat ni 2 kali, hehe..kali kedua baru bergambar cam ni :P
Siapa yang dah pernah pergi sure tahu kan tempat ni cantik, penuh lavendar tapi yang tak syok nye, bukan boleh masuk pun dalam tempat penuh bunga tu nak feeling2 =='.. dari tepi boleh le tapi tak feel :P hhaaha..

then plannya nak berangan ala-ala princess dekat satu tempat yang ade buaian purple tu, tapi tiba2 hari kedua yang Syira pergi tu, tengah renovation pula...rugi pula first day pergi tak berangan awal2 :P..
...tak jadi le berangan jadi princess tu..hahha,,
bergambooo je le dengan bunga2 yang ada..

Location : Cameron Lavender, Cameron Highland

##Peserta Segmen Review Blog by Syira Lokman, please check your link before 11.59 pm (25 Feb 2014)


19 comments:

Akif Imtiyaz said...

Wahh Posing Sakan La nie ..

Farah Waheda Wahid said...

i love the dress syira and you look sweet in that dress...

amal said...

Syiraa cantik! :)

Chot said...

kalerpul.cantik..naik seri mcm..pengantin baru..bhahaha..kemain puji.
salam bw.

Nilam syapina said...

terharu snagat2 hehehe . lah tgk blog nil dlu ka

aswa leyla said...

banyak nye bunge . suke3 .

Diya Ariana said...

wahhh sweetnya syira!! diya klau pegi becuti pakai jeans je..x berani nak pkai dress lawa2 mcm syira sebab malas nak iron..ehehe

Fara Athira said...

Cantiknya awak ♥

Azhafizah Md Nor said...

wahh posing sakan tau syira...cantik dress syira :)

Eimma Esmail said...

bestnya..ima tak penah sampai lagi cameron highland..huhuh

Wan Maruzen Wan Husain said...

comeyyyy je....

mia izzati said...

akak lalu je ritu..semua muka toya dahh hehe..penat..

Cikgu Norazimah said...

lawanya view..dress tu pun cantik.. ;)

Nurfaezah Abdullah said...

amboi gadis bunga mane lagi ne ;)

Kathy R'bain said...

wah..seronok bercuti ye sis..

nana kimie said...

belum pernah g lagi cameron lavender ni....sonoknya kalau dapat g^^

Mardiah Diana said...

Assalamualaikum dik Syira...comel jer adik Syira ni...

msredcheesecake said...

plan nak gi cameron ngan family, tapi tak sampai2 lagik...

Wafi Remli said...

Dah tak ingat berapa kali dah pergi cameron highlands...

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah